1

Felicia 4år

 
 
Idag var det dags att fira Felicia, barnens kusin, som fyller 4år på söndag. Vi var i god tid och fick äran att överlämna dom första paketen. Vi gav henne en bok och ett äventyr. En bifogad lapp meddelade att hon ska vara redo kl 10:00 nästa lördag. Vi har som mål att ge upplevelser istället för saker då vi vet att våra egna barn uppskattar det otroligt mycket. Och av Felicias min att döma verkade det uppskattas där också. ;) Vad vi ska göra är hemligt. Roligast så.
 
 
 
Nu var det inte bara Felicia som skulle firas utan också pappa Rikard, han fick dock ingen upplevelse utan en matlåda i plåt. Något han velat ha ett tag så det kändes som en passande present. :)
Strax innan dom andra gästerna dök upp lät vi Wilma,Anton och Cornelia äta eftersom dom sen skulle iväg på disco i Folkets Hus. Spända av förväntan och med glitter i håret for dom iväg medans vi andra satte oss till bords. Det bjöds på tacos som sig bör på en fredag. Alltid gott och finns ngt för alla. Jag åt tills jag höll på att spricka, råkade visst hoppa över lunchen idag... Förutom vi, kom även farmorn och farfarn, gammelmormorn, Fia, Ante, Liam, Love och Emil. Hela klanen Granstedt. ♥
 
 
Efter maten blev det bus och lek och samtal för oss vuxna. Elias har varit sur som ättika sen igår över att han inte fick gå på discot. Konstigt nog var det den här gången från årskurs ett, annars har det alltid varit från förskoleklass. Hur vi än försökte resonera och muntra upp så förblev han sur. Han skulle minsann inte gå på kalas! Han skulle vara hemma själv och kolla på Netflix. Till slut fick jag säga till på skarpen, trist, men det funkar inte att bara gå och tjura heller. Förstår honom såklart, han ville ju också gå. ♥ Blev lite bättre framåt och kvällen iallafall. Även om man såg morfarsrynkan mellan ögonbrynen titta fram ibland.
 
När maten lagt sig tillrätta i magen var det så dags för kaffe och en cupcake, läskigt blåa (frostinspirerade såklart, Felicia är smått tokig i allt som har med frost att göra) och väldigt goda! Hade nog kunna smällt i mej ett par stycken. Magen tackar och bockar dock över att det var en till varje person. ;) 
 
 
Efter fikat var det dags att hämta hem discodansarna och därefter blev det Fångarna på fortet och popcorn. Barnen var lite här och där, en del kollade tv, e del lekte och de flesta började bli ganska trötta. När det bara var vi kvar tog jag och Emma några partier yatzy innan också vi tackade för oss och begav oss hemåt.
 
Såhär peppade var ungarna innan vi åkte, på vägen hem såg dom aningens mer slitna ut. Och jag tror alla fyra somnade på tre sekunder efter att vi sagt godnatt. ♥
 
Tack för Ikväll Rikard och Emma ♥
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Emma:

skriven

Det är vi som ska tacka ♡

Kommentera här: