0

Einar 2år

 
 
 
 
I fredags så åkte vi ut till deje för att fira einar på hans tvåårsdag, order från mamma Emma var "köp inget avancerat" så det blev en liten bok, från Totteserien. :) Hoppas han ska gilla den lika mycket som jag själv gjorde när jag var liten.
 
Vi passade på att vara ute, även om vinden bet bra. Vi grillade korv och lekte, eller ja, barnen lekte, medan vi vuxna stod och huttrade. ;) Men efter korven så började dom små se rätt frostnypna ut så det blev att gå in. Barnen härjade på ostört medan Richard fixade med tårta och vi övriga mest tog det lugnt.
 
Efter att Einar blivit besjungen och blåst ut ljusen på tårtan så var det fikadags, först barnen (platsbrist, blir lätt så när familjen Granstedt dundrar in;)) och därefter vi av lite större modell. Bjöds på gräddtårta med hempiskad vaniljkräm, jordgubbar, sylt och godis. Smaskigt värre! Lite lek senare var det dags att åka hemåt eftersom mamman skulle vidare för kvällsjobb.
 
 
 
 
0

Att tända en gnista

 
 
 

Tankarna far och flyger, har det senaste skett en del uppbrott från längre relationer runtomkring oss. Och det får en att fundera runt allt möjligt. Som hur man håller kärleken vid liv, hur man gör för att fortsätta se varandra. Hur man undviker tristess. Hur man håller lågan brinnande så att säga.
 
Hur gör ni? Hur gör vi? Hur gör alla andra. Hit me! Era bästa tips på hur man får kärleken att hållas vid liv, eller hur du vill att din partner ska vara mot dej. Kanske tips på ngt romantiskt man kan göra för sin partner, eller något ni redan gjort. Jag är idel öra för idéer och förslag! :)
 
 
 
1

Hon frågade, och jag sa JA!

 
 
 
I slutet av sommaren/början av hösten så ska Mikaela skrida längs altargången för att säga ja till sin Filip. ♥ Hon frågade mej för ett tag sen om jag ville binda hennes bukett, vilket jag såklart sa ja till (med skräckblandad förtjusning, kommer fortfarande väl ihåg vilken ångest jag fick när jag skulle göra Rebeckas bukett, men också hur otroligt, glad och stolt jag blev när den var klar). Hon har en gansa klar bild om hur hon vill att buketten ska se ut, nu handlar det mest om nyanser och detaljer, men det kommer vi komma fram till i god tid (hoppas jag;))  Så ska Filip såklart ha en liten bröstblomma. Och dom tre tärnorna ska ha varsin liten enkel blomma med ngt till.
 
Bröllopet kommer stå i Skåne, jag har aldrig varit så långt ner i landet förut, så det ska bli riktigt kul! :) Det blir en hel helg, vi åker ner på fredagen och åker hem på söndagen. Barnvakt sökes med lykta, då det bara är jag och Stefan som ska gå på bröllopet, just saying! ;) En minisemester för mej och maken sådär i slutet av sommaren, känns helt ok. Med hotellövernattning och allt. ♥ med ett bröllop i fokus kan det ju inte bli annat än romantiskt!
 
Vet ni vad det mest fantastiska av allt är med det här? Jo, det är att jag har fått den stora äran att bli en av Mikaelas tärnor! Så himla roligt, läskigt, häftigt, nervpirrande och helt fantastiskt roligt! Jag är så himla glad över frågan och äran och ska göra mitt allra bästa för att hjälpa den skimrande bruden att få en helt fantastisk dag. Tillsammans med de två andra tärnorna kommer jag att spendera fredagskvällen, natten och förmiddagen med Mikaela för att hjälpa henne med det hon behöver hjälp med inför vigseln. Säkert blir det också ett och annat glas champagne. Och en massa skratt och kanske en och annan tår.
 
Tack Mikaela för visat förtroende både gällande tärneriet och binderiet! Jag hoppas du vet hur lyckligt lottad jag känner mej. Älskar dej.