1

Trött, men nöjd!

Hela helgen har svissat förbi hur snabbt som helst! Vilket väl får anses vara ett gott betyg, jag har hunnit med en minisemester, en myskväll med bästa vännerna och så en kalasdag med Hilmerssons. :)

I fredags eftermiddag, efter att Stean och jag först tagit en snabbsväng till Vingåker för presentinköp och sen ilat hem för att laga en lite sen lunch, så åkte jag ner till Finaste mikaela där jag spenderade natten. Värdinnan lagade skitgoda enchilladas med en massa grönt till och sen gjorde vi en kladdkaka. Det första av allt som jag intog när jag kom ner var dock årets första semla! Höll mej alltså lite längre än förra året, då jag åt en den 16januari. Nu dröjde det till den 28e minsann. :) Innan vi somnade kollade vi på en thriller "frozen", helt ok, men inget jag någonsin kommer se igen. Om tre individer som blir fast i en skidlift.... need I say more? ;) Lördagen startades långsamt och behagligt, med sovmorgon, dusch och sen frukost med goda vänner. Patrik var nämligen också hemma den här gången. Sen ryckte Mikaela mina ögonbryn och målade mina tånaglar. ♥ Det är kärlek det. :) Vid tvåsnåret så åkte jag sen hemåt. Tack fina du för den här gången!

 

När jag kom hem så blev det att pusta en stund innan kvällens gäster infann sig, det var dags att uppvakta Martina och Markus, den ena fyllde för ett tag sen och den andra veckan som kommer. :) Det blev whiskeyglas och whiskey att hälla i dom åt Markus och Martina fick ett presentkort från Ittalastore, så dit ska vi åka någon dag hon och jag för att shoppa loss lite. :)
Vi åt en massa mat och det dracks en del öl och åts en del chips och godis och så pratades det en hel del och jag och Martina hann t.om med en skräckfilm. :) Sen var vi helt slut allihopa och sa godnatt.

Idag fick vi kalasbesökare, familjen Hilmersson kom för att uppvakta våran treåring, och för att umgås såklart. det blev lunch och lek och bus och Elins fudgekaka, grymt god. Den tycker jag allt ni ska prova! Och så blev det mera bus och småkillarna tog en tupplur i varsin vagn, och så lektes det mera, med sex barn i huset så blir det lätt så: :) På sena eftermiddagen tackade dom för sig, och vi sa hejdå till pappan som skulle till Stockholm, sen blev det gröt och smörgås och lite slötittande på tv för barnen innan det var dags att sova. Vilket var lätt gjort efter dagens stoj och stim. :) Wilma fick förresten pärlor och pärlplattor.

Fyra av fem i familjen Hilmersson. Atle ville absolut inte vara med på kort idag, honom fångar vi nästa gång. :)



Nu är mamman helt slutkörd, men så nöjd med helgen! Nästa helg ser vi fram emot Jespers dop och en myskväll med Norbergs. :) Innan dess ska vi hinna med både IKEA, tandläkaren, BVC, besök av Therese och Ellah, dagis i dagarna tre, en massa tvätt och städ och matlagning och så ska vi leka med Jojo och grabbsen på onsdag. Med andra ord så kommer nog veckan att svissa förbi den med. :) Ja just det, det är sophämtning imorgon med, och soptunnan är utställd och redo. Och överfull efter allt kalasande. :)