2

Systra mi.

Har ju förresten glömt att tala om att jag har systra mi här nu. :) Hämtade henne vid tåget igår och planerar att behålla henne tills på fredag. :) Hon var ganska trött när hon kom igår efter att bara ha sovit ca tre timmar på natten. Men vad gör väl det. Vi tog en tur till pappa och Styvis på kvällen, sen somnade hon på soffan medan jag och Stefan tittade på "Killers", en komedi med Ashton Kutcher och Katherine Hiegl. Mycket bra, den rekomenderas!
Idag har vi varit en sväng till Marieberg, skulle köpa födelsedagspresent åt kära maken som fyller på tisdag och så hade jag ett presentkort på Gina Tricot som skulle användas. Med oss hade vi vilddjuren Elias och Wil(d)ma. Dom for runt som yra troll bland kläder och annat kul. Då är det skönt att man är två. :) Jag hittade iallafall två tröjor och ett armband. Fia, samma armband och tröja som du har, hoppas det är ok. Tröjorna är dock i andra färger.

Så kul att ha dej här syster. ♥

1

Problemmagen

Det är inte bara en dans på rosor med en växande mage. Såklart. :)
Så nu vet ni det. :)

3

Jag vet..

..den är redan ganska stor. Tro mej, jag vet. :) Men vad gör det. Så länge Lillprutt frodas och mår bra, så får magen bli hur stor den vill (nästan). Har gått upp ca 5kg än så länge. Kommer nog bli ett par kilo till misstänker jag. ;) Har ju stannat på ca 18kilo de tidigare graviditeterna. Så jag vet vad jag har att vänta.Vi mår bra, foglossningen lyser med sin frånvaro (tack och lov), bara lite lite känning ibland. Hon sparkas och lever rövare en hel del. På kvällarna lägger Stefan handen på magen och försöker känna, men än så länge är det svårt. Skulle tro att det dröjer en vecka till ungefär innan han känner ngt.

Började med järntabletter i veckan, ska ta en varannan var tredje dag. Jag vet ju med mig att jag har lite svårt att komma ihåg, så ni får gärna påminna! ;)