0

De fem legenderna

 
 
 
 
Idag var både jag och Stefan lediga från jobb och annat inplanerat så vi bestämde oss för att överraska barnen med ett biobesök. :) Det fick bli premiären av De fem legenderna. Nelly, som inte ännu riktigt uppskattar en bra film fick åka och leka hos Kusinerna Angeli och Emelie. Barnen satt som små ljus mesta delen av tiden, med undantag för två kisspauser och ett gasexplosion, men mot slutet av filmen ser man att dom får lite myror i baken. Vilket är helt ok.
 
Jag gillade filmen (även om jag missade ett par scener då jag passande nog satt längst ut och således fick agera kissekusk), var lite orolig innan över om Elias skulle tycka den var läskig, men han satt och tittade fascinerat mest hela tiden. och hade pappa intill sig som skydd. ♥
 
Efter filmen så åkte vi till McDonalds där vi köpte massor av mat som vi sen tog med oss till kusinerna och morbror. Efter maten fick dom leka en stund innan vi åkte hem för att varva ner lite innan läggning. Nelly sover gott i sin säng efter eftermiddagens äventyr. Anton har somnat i soffan och Elias och Wilma sitter och tittar på Rapunzel. Maken har dragit över till bror för lite häng i hans nya lya. Och själv sitter jag och lyssnar på musik och rör mej över nätet. En mycket mysig fredag. Funderar på att sätta upp lite julgardiner när alla barn somnat. :)
 
 
 
 
2

Twilight- Breaking Dawn 2

 
 
 
 
Snart är det dags, nästa gång Stefan kommer hem ska jag, svärmor och Jossi gå och se den. Se hur allt slutar. Lite sorgligt på samma gång. Ungefär som när man såg Sista Harry Potterfilmen. Eller Sagan om Ringentriologin. Men nu kommer förstås Hobbitfilmerna. :) Dom ser jag väldigt mycket fram emot att se. Kan inte vara annat än helt fantastiskt bra.
 
 
 
0

En himlars trevlig söndag

I eftermiddags fick vi besök av Föckelkärr och Nordenflychts. In stormade tre vuxna och fem barn. Fullt ös blev det och väldigt trevligt var det. Som det brukar med andra ord. :) Vi åt och åt och åt igen. Att umgås runt mat är aldrig fel:) Det blev hjortbullar med glaserade rotfrukter, gräddsås och sallad. Till efterrätt åt vi pannacotta med syrlig hallonkompott och som lite kvällsmys fick vi vit glögg med pepparkakor och ädelost med fikon. Behöver jag ens nämna att vi sedan rullade fram. ;) Hanns även med en kaffetår.

Kanske var det bra att barnen härjat loss rätt ordentligt på övervåningen så vi vuxna fick en anledning att röra lite på oss innan vi skiljdes åt för att natta barn till höger och vänster. ;)

Tack brudar för en kanonsöndag!