0

Ska bara...

Barnen är både lagda och omlagda. Var dock inget allvarligt. Anton vaknade och när mamman lite smidigt, i mörkret, skulle lägga tillbaks honom så trampade hon på en ljudlig leksak. Vilket ledde till att Wilman vaknade, men en flaska välling senare så sover hon igen. Anton somnade dock inte om direkt, ligger nu i pappans binge. och förhoppningsvis sover han snart sött igen.
Lilleman somnade redan halvåtta, jag trodde bara att han slumrade till, men han sov visst för natten. Antar att det blir tidigare amning i natt då. Gör inget det, och vi ska ju ändå upp tidigt imorgon eftersom det är dagisdag. Och sen ska vi på första babymassagen imorgonförmiddag, ska bli intressant och kul. Funderar faktiskt på att kolla upp det här med babysim med. Tänk om man kunde ha sån tur att det finns någon av dagisdagarna, på fm. Vore inte det toppen.

Väldigt dags för mamman att sova. Ska bara....ladda upp några bilder först och borsta tänderna och
..... Inget mer. Jag blir galen på mammor som ska bara! Gå och lägg dej!

1

Många barn var det.

Vart en hel del skoj och bus när vi samlades hos Josse, och en mycket god lunch. Josses kasslergratäng och sallad till. Så gott, tack så hemskt mycket för det! Synd på pajen bara... :) Men jag får väl skylla mej själv när jag inte gjort paj till dig.
Vi åkte hemåt vid fyrataget, stannade till hos Fia och Ante för att lämna en bilbarnstol. sen bara det av hemåt för gröt och smörgås, fick bli det eftersom klockan drog iväg. Men barnen älskar ju det så dom var nöjda. Mamman med, fast hon fick sitta med tutten i vädret hela måltiden igenom. Hellre det dock än att Elias ska ha bröstet fler gånger under natten.

Efter att Josses svägerska Sandra med barn åkt hem så gick vi ut och plockade lite äpplen, Tindra och Anton passade också på att klättra lite i träd.

Tindra äter Bläpple, som Wilman kallar det. :)


     

   

 
Anton fastnade litegrann. :)
 

0

Hokuspokus

Blir att åka till Josse. Hennes svägerska skulle troligtvis komma över också. Då blir det alltså sju ungar och tre mammor. Det ni. Och på det ska det bli lunch. Hur ska det gå? Säkert alldeles utmärkt. Josse är van vid att ha en massa barn runt sig. :)

Innan dess ska det kläs, har inte blivit av än. Kanske skulle tvätta fejjan med.

Igpår tog vi upp Wilmas hokuspokusstol. Hon blev överlycklig och satte igång att klättra i den direkt. Den är ju ganska mycket smidigare än IKEAstolarna, men dom är bra en stund i mitten när man vill att dom ska sitta fast. Fast nu är det bättre att hon kan klättra i och ur själv så man slipper lyfta hela tiden.

Nu ska jag plocka ner bok till Josse medan jag kommer ihåg det.