2

ÄNTLIGEN!

Nu funkar internet här hemma. Har fått vänta lite då en kabel till Fiberkonvertern saknades. Och när de förra husägarna sen kom med den så fungerade det inte iallafall. Men nu har Kjell från teracom varit här och ordnat med en ny konverter så nu funkar allt fintfint. Innan flytten så beställde jag en ruckus till tvn, så vi skulle slippa dra kablar runt hela huset. Funderade lite på hur bra det skulle funka. Blev inte besviken, funkar hur bra som hrlst! :)

Kommer mer ikväll.

2

Nu så!

Igår spenderade vi dagen ute hos svärisarna, i fredags åkte vi hem till pappa och Styvis och våldgästade där. Idag fick vi besök av Emma och Rikard med Sonja och Einar. Vi hade lovat att bjuda på kvällsmat och tack vare Fredrik och Jojo så kunde vi bjussa på en riktig kalasmiddag. Maken grillade kyckling som jag gjorde lite bakt potatis till och så delade vi med oss av trettio smaskiga Vätternkräftor. Smakade ljuvligt. Jojo kan det här med att koka kräftor minsann!

Imorn är det äntligen dags. Imorgon flyttar vi pick och pack till huset. Ska bli så skönt att få det klart! :) Vi har faktiskt packat en del idag och det som inte är packat flyttas bit för bit imorgon. Såsom köket. Jag har med mej Martina, två backar i taget och rakt upp i nya skåpen. Känns skönt att slippa slå in i papper och börja med att diska allt. Stefan får till en början bärhjälp av Rikard och sen kommer förstärkning i form av Marcus, Ante och Jimmy. Så mycket som möjligt ska fixas innan vi hämtar hem ungarna från Annika som ställer upp med barnpassning. Sen misstänker jag att det blir att fortsätta med flyttning på tisdagen och så blir det städ onsdag och torsdag. Och på fredag ska vi lämna nycklarna till Jojo och Fredrik så dom kan påbörja sin flytt.

På återseende!

1

För första gången!


Idag fick Nelly prova gröt för första gången. :) Jag tror faktiskt att hon gillade det. Litegrann iallafall. Hon fortsatte gapa och kämpade på för att få lite att stanna kvar i munnen, så tog hon tag i pappans hand och ville ha mer. Nöjd och glad och full i grötkladd blev hon. Och efteråt fick hon amma.

Nu ikväll fick hon även lite ersättning. Ca 60ml åt hon. Ska bli spännande att se hur hon nu sover inatt. Nätterna har blivit lite besvärliga de sista dagarna och jag tror helt enkelt att det beror på att hon behöver lite mer än jag kan erbjuda. Men eftersom femmånadersdagen närmar sig med stormsteg så känns det faktiskt helt ok. Och jag kommer inte sluta amma, Utan vi kör på och kör smakportioner vid sidan av.

Mammas fina skrotunge. ♥