1

Grattis svågern!

Idag kom vi äntligen ivög för att fira Ante som fyllde förra veckan. Vi skulle egentligen ha uppvaktat honom på Påskafton, men eftersom det var sjukt här hemma då så fick vi ju ställa in det. Men idag var det då äntligen dags. Vi fick först en massa gott fika när vi kom dit på eftermiddagen. Det var både kakor och bullar och en smarrig tårta. Sen busades det och lektes och slogs om vartannat.

Sen så satte värdparet på Nintendo Wiie(?). Och till min stora lycka tog Fia fram Super Mario Bros, man kan väl säga att jag blev fast direkt! ;) Så himla kul. Otäckt beroendeframkallande. Efter att ha spelat tills tummen var alldeles öm gav jag upp och slet mej från tvn, lagom till det var dags att fixa iordning med kvällsmaten.

Vi fick grillad kyckling och fläskfilé med klyftpotatis, kalla såser och sallad. Och grillad ananans. Allt smakade fantastiskt gott! Och efter kvällsmaten fick barnen varsitt påskågg med lite godis och en liten present.

Tack så hemskt mycket för en väldans trevlig eftermiddag/kväll! ♥

Födelsedagsbarnet med sin present, ett biljett till Iron Maiden i juli. Vi är 8stycken som ska ner till Ullevi och se dom spela. :) Ojojoj vad kul vi ska ha! Både i bilen och på konserten!

Faster Fia och Nelly.Tårtan smakade jättebra! Och jordgubbarna var jättesöta och goda. En blandning mellan spanska och belgiska tror jag det var om jag inte minns fel.

Nintendo Wiie

Högläsning med smågrabbsen.

Jag blev efter en stund dumpad. :)


0

Jag överlevde!

Och inte nog med det, jag har fått blodad tand.  Nu vet jag ungefär hur jag ska lägga upp det för att det ska fungera. Mina barn skötte sig väldans bra faktiskt. Klart man fick säga till ibland, när det blev väl busigt med kundvagnarna. Men annars gick det super. Elias och Nelly hade jag i min vagn och Anton och Wilma fick köra varsin egen liten vagn. Elias hade hand om Scannern, vilket han skötte strålande, efter en stund började han busa med mej och gömma den under sin filt. :) Nelly hon sov genom hela shoppingrundan.

Vi började shoppingen på JYSK. Där ställde jag bilen precis utanför entrén i skuggan ( med ett fönster öppet) och hoppade kvickt in själv, efetrsom både Elias och Nelly sov. Jag skulle bara handla två rullgardiner. Hade ju sån tur att Jojo kvällen innan såg att jag skulle shoppa och hade sett att dom reade likadan på Jysk. Så det blev 250kr där istället för 400kr på IKEA. :) Tack Jojo för det! Dom sitter nu uppe i rummen och det blev hur bra som helst!

Sen studsade vi vidare till Willysparkeringen, fick ut alla fyra barn, Anton och Wilma gick snällt brevid och höll i vagnen, vi diskuterade att vi skulle handla skor till Elias, dom andra hade redan fått. Och det godtogs, även om vi såklart tittade på en massa fina skor. :) Hittade iallafall två par till Elias, ett par foppisar och ett par ordentliga sandaler.

  

Sen avslutade vi rundan på Willys som sagt. Vi provsmakade drickyoghurt och pasta med fetaost och basilika. Och så fick mina skrotungar beröm av en farmor för hur bra dom skötte sig. :) *Mamman myste*

3

Hur ska det gå?Imorgon blir det en tripp till IKEA, WILLYS och Skopunkten. Med alla barnen! Bara jag, helt solo och allena. Tror ni jag överlever? ;) Det tror jag, men jag komer säkert vara genomsvett och lagom upprörd innan vi är klara!. Skönt att vi ska hem till Norbergs sen så jag har ngt att se fram emot.

Största anledningen till att vi åker är att vi ska handla mörkläggningsgardiner till ungarnas rum, dom börjar få svårt att komma till ro på kvällarna, hoppas på att det kan avhjälpas om dom får mörkt ordentligt. Och så behöver Elias sandaler och foppisar. Och kylen och frysen skriker efter mat! :) Så alltså har jag inget direkt val. Fast vet ni, det känns helt ok och nästan lite kul, lite som en utmaning, första gången på Marieberg med alla fyra barn.

Återkommer med rapport, om jag överlever...