0

38grader

Vid klockan 18.00 hade vi 38grader i solen här. Inte dåligt. Är såå glad att vi fått upp fläkten i sovrummat! :)

Idag har vi städat, tvättat och gjort matlådor. Blev ju en kort helg eftersom Stefan jobade lördag. Han kom hem vid tolvsnåret, sen vart det lunch och kalas. Därefter grillade vi med Andreas och Fia, Fia börjar minsann få lite mage nu! :)
Väldig ovant att se, men kul.
Själv börjar jag längta ganska mycket efter att bli av med magen! :) Konstigt va?
Rikard sa idag att jag nog behövde en runda på gymmet. :)

På m var vi ner till Svärmor med rosor och lotter, dålig fantasi, jag vet. Men det är ju faktiskt tanken som räknas!
Vart samma för mej. :) Tyvärr var det nitlotter för både mej och Annika.

Ikväll har jag tittat på Brokeback Mountain. Gillade den! Har velat sett den länge men det har aldirg blivit av, så fick jag syn på att den gick att köpa på macken och slog till. Var inte ens ngn idé att fråga Stefan om han ville se den. Har hört vad han haft för åsikt om den förut. :)

Ska bli fint imorgon med, ska nog låna pappa trädgård lite då, kanske inviga nya poolen, barnens alltså. Pappa T och Monica är i Tyskland nu, så vi passar på katterna. Igår fick jag faktiskt in två av tre. Idag fick jag in en, men hon gick ut igen efter att ha ätit lite. Men det är juh ingen större fara med tanke på att det är högsommarvärme!

Kram och godnatt
3

20 dagar kvar!

Du är på dag 260 av 280. (92,9%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 19 jun 2009
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.

Titta speciellt på fläcken mitt på magen! :)
Magen är stor och tung nu. Men värst är klubbfötterna. De är ganska svullna nu och inte lär det bli bättre med värmen som kommit! :)
Annars mår jag bra, har täta sammandragningar som är ganska jobbiga. Speciellt om jag försöker röra mej lite för fort eller böja mej mycket. så det undviker vi i den mån som går! :)

Kram

0

Frukost VS Godis

Klarblå himmel, nitton grader och en strålande sol! Nu känns det faktiskt som att somaren är här. :) Härligt. Idag är det kalas för Cornelia, innan dess väntar vi hem pappan och så ska jag ta en tur med barnen till Hallsberg för att handla lite frukt och grönt.

Wilma vaknade vid sju, fick en flaska och sov sen till strax efter nio. Anton vaknade när Wilma gjord det, men somnade om och gick upp sen vid åtta. Helt ok, han lekte då i sitt rum som jag sa till honom. Men emellanåt smög han ut i köket för att försöka snika åt sig godis. Kom dock på honom och kunde stoppa det. Till hans stora besvikelse givetvis. :) Men jag tycker inte att man ska börja dagen med snask. Känns som att frukost är bätttre!?!

Nu ska det kläs barn och mamma, sen ska det handlas!

Kram