1

Mysigt

 
Tänk vad bortskämd man blir ibland.. Igårkväll när Martina kom hit för att vakta barnen, medans vi åkte på bio (Prometheus var för övrigt inget vidare värst), så hade hon med sig två filtar åt mej. Vi satt nämligen häromkvällen och pratade om att Fia fick tag i två mörkrosa åt mej för dom ljusrosa inte fanns. Så när Martina fick syn på ljusrosa häromdagen så köpte hon två till mej. :) Så nu har jag två ljusa och två mörka. Perfekt! Tack vännen! ♥
 
Anton frågade; Mamma hur många filtar behöver du egentligen?
Wilma svarade; Man kan ha hur många som helst!
 
Man skulle lätt ha kunnat byta Anton mot Stefan och Wilma mot mej i den konversationen! ;)
0

Prometheus

 
Ikväll tar jag med mej maken och brodern in på 3Dbio, jag och maken var ju inte jätteimpade av Thron. Men eftersom det kan ha berott på att själva filmen var kass så ger vi det en till chans. En skräckis blir skitbra tyckte jag. Makens kommentar; jag får väl bara hänga med. ;) Hoppas nu bara att hans hjärta inte stannar mitt i filmen, vill ju inte missa slutet! ;)
0

Härliga livsgivande sol!

Fantastiskt härligt att vakna till solsken, känns som att det var ett tag sen, iallafall i kombination med en klarblå himmel.

Jag tänkte passa på att ta en tripp ner till badviken för att kolla hur kallt vattnet är. ;) Och så får vi ju träffa mormorn lite.

Mormor Pussie åkte hem igår och jag sa lite skämtsamt då att nu ska du se att solen och värmen kommer. Typiskt! Vi har suttit vareviga kväll och huttrat under varsin filt med böcker i högsta hugg. Kan tänka mej hur skönt det kommer vara där ikväll om solen får värma hela dagen. Mamma; Jag ska tänka på dej när jag sitter där med Martina och myser ikväll. ;)

Annars har dagen inte så mycket att bjuda på, förutom tjejkväll med Martina och Asynja. Tänkte hyra en bra skräckis, om jag hittar ngn, och så måste vi nog ha lite ost och kex och marmelad till det där glaset vin vi tänkte avnjuta på altanen. ;)

Ha en härlig sommardag nu allesammans!