1

Långa dagar


Känner mej helt slut ikväll med, kan kanske bero på att jag umgåtts med svägerskan Emma och dotter Cornelia i princip hela dagen plus att jag tvättat med! Inte för att det inte är trevligt alltså. Men tre barn ungar tar liksom musten ur en! :) Skönt dock för man somnar bra sen.

Nu har mannen kommit hem. Kom redan vid femtaget. Sen vart det mat vid sex. innan dess hann jag sortera tvätten medan Emma dammsög hela lägenheten! Så nu är det rent och snyggt med. Bara att ta hand om disken efter fruktsalladen. Men det kan jag leva med.

Ska ta och glo på en rulle ikväll, "Bangkok Dangerous" tror jag den hette. Den nya med Nicholas Cage iaf. Hoppas på att den är sevärd. Annars blir det sängen istället. Just nu håller Anton på och vallar sin far, dom har läst saga och nu ska han liksom bara somna med. Verkar inte som att Anton har samma idé, men det brukar juh gå ganska fort iaf. Finns dom som har det värre helt klart. Wilma däckade strax efter sju, helt kraschad ungen. Hon drack sin välling och sov som en stock. :)

Vad göra? Kanske svara på mail.

Kram
0

Rågrussinbullar!


Fick ett mess imorse som löd som följer; "Bjuder på frukost med nybakat bröd i Ilvanbo om det passar???" Kan man tacka nej till det? Skulle inte tro det. Och det var så gott, fick även jordgubbskräm, apelsinjuice och en kopp the. Så smaskigt så. Önskar bara att jag fått med mej en påse hem med! :)

Nu är jag i full gång med att tvätta upp alla fynden från Lindex i veckan. Plus all annan tvätt som blir hela tiden. Tråkigt som skrutt men väldigt skönt när det sen blir tomt i tvättkorgen. :) Enda molnet på min himmel just nu är ryggen. Ngt med tvättningen gör att jag får värk ända från nacken och ner i svanskotan. Bävar för vad det ska bli av det när det gör så ont redan nu! Men jag antar att det bara är att försöka hålla igång så man inte sackar ihop totalt.

I eftermiddag kommer svägerska Emma med Cornelia ner, ska äta kvällsmat ihop när gubbarna kommer framåt kvällen, tänkte göra helstekt fläskfilé med rostade rotsaker. Det ni! Mums. Sallad med förstås annars är det bara halvdant. Enligt mej iaf! Dom andra bryr sig nog inte så mkt. :)

Kanske skulle ta sig ner och hämta min Antonen. Undra om han sovit? Hoppas inte,men han har vart vaken i omgångar i natt och hostat så in i hoppsan, så han kan nog vara trött. Nu kör vi på med hostmedicin ett tag och ser om det ger sig annars får det bli ett BVCbesök.

Kram
0

Elias i magen

Har med lite hjälp lyckats lista ut hur man skannar in bilder så här kommer UL-bilderna!
 

Liten bebis


Elias som alien eller groddju, välj själv!  Ryggraden uppåt i bild, huvudet åt vänster


Här ligger han och kör racerbil! Han växlar med höger arm mitt i bilden ganska långt ner, gasfoten är utsträck mot högerkanten. Huvudet åt vänster. just det en hand på ratten i mitten av bilden liksom framför ansiktet. Ni ser det va??? :)

Så fin så mammas lilla kille.