1

Långa dagar


Känner mej helt slut ikväll med, kan kanske bero på att jag umgåtts med svägerskan Emma och dotter Cornelia i princip hela dagen plus att jag tvättat med! Inte för att det inte är trevligt alltså. Men tre barn ungar tar liksom musten ur en! :) Skönt dock för man somnar bra sen.

Nu har mannen kommit hem. Kom redan vid femtaget. Sen vart det mat vid sex. innan dess hann jag sortera tvätten medan Emma dammsög hela lägenheten! Så nu är det rent och snyggt med. Bara att ta hand om disken efter fruktsalladen. Men det kan jag leva med.

Ska ta och glo på en rulle ikväll, "Bangkok Dangerous" tror jag den hette. Den nya med Nicholas Cage iaf. Hoppas på att den är sevärd. Annars blir det sängen istället. Just nu håller Anton på och vallar sin far, dom har läst saga och nu ska han liksom bara somna med. Verkar inte som att Anton har samma idé, men det brukar juh gå ganska fort iaf. Finns dom som har det värre helt klart. Wilma däckade strax efter sju, helt kraschad ungen. Hon drack sin välling och sov som en stock. :)

Vad göra? Kanske svara på mail.

Kram