3

BarnloppisHittade så mycket kul på Barnloppisen idag! :) Tror alla barnen vart rätt nöjda också. Jag köpte två Me&Iplagg till Anton, en grön munkjacka och en monstertröja, den har han haft i mindre strl och den var en riktig favorit. :) 10kr styck betalade jag. Helt ok. ;) Hittade även ett Sköldisset med body och byxor, även dessa 10kr styck. Det kommer ju en liten kusin i början av juni, som nog passar bra i detta tänkte jag. :)

Sen hittade jag några KÄRNANspel, lite böcker, en Fisher Pricegiraff till Nelly, docksaker till Wilma, en regnoverall till Nellyoch en Sylky med fullt liggläge för 150kr. Nu kan vi göra oss av med Emmaljungan! Skönt. Och storfavoriten här hemma blev Flexitracbanan med bilar. :) Den skulle såklart byggas ihop direkt. Med hjälp av stor som liten. ;)

0

Sjuk?!


Inte ser han väl så värst sjuk ut?! Inte kan man tro att han under natten kräktes tills hela magen var tom, för att sen få sova några timmar innan det var dags igen? Men så är det iallafall. Magsjukan är här igen. Hualigen, trodde verkligen att det skulle vara färdigt nu. Men men. Det går nog över det här med, och mitt humör hålls uppe av allt som spirar och gror i min trädgård nu. känns det motigt en stund, då tar jag på mej foppatofflorna och går ut och tittar i mina rabatter. :)

Där trängs krokusar, tulpaner, scilla, pärlhyacinter, hyacinter, vårlökar med alla andra knoppar. Och längs garageväggen så vräker sig rabarberknölarna upp ur jorden med en väldans fart. Det är lycka minsann, att ha en egen trädgård igen, där jag kan göra hur jag vill. Och det är lycka minsann att gå ut vareviga dag och få nya överraskningar såsom blåsipporna som dök upp en en dag och vitsipporna som nu blommar för fullt under vinbärsbusken och i sluttningen längst ner på tomten.

Runt halvfem sådär så borde pappan rulla in på gården, det är också lycka. Ikväll blir det fredagsmys med tacos och Tingeling istället för Mora Träsk, men det gör ingenting. Det är mysigt det med. ♥

1

EttårskontrollIgår var det dags för Nellys ettårskontroll, med två tillhörande lårsprutor. :( Det gick dock bra, dom var två stycken så hon fick dom samtidigt. Vilket iallafall känns lite bättre. Förutom sprutplågeriet så var det även dags för mätning och vägning. Hon låg bra på sina kurvor, nu behöver vi inte köra någon mer kontroll förrän 1,5årskontrollen. Skönt. Tänk vad mycket glesare det har blivit mellan besöken nu, när man inte har en bebis längre, förut var man där minst en gång i månaden. Nu är det ett halvår till nästa gång. Då är det dags för Nelly, sen blir det Wilma och Elias härnäst som ska på 6årskontroll respektive 4årskontroll, men det dröjer ganska länge.  

Jag kör en liten jämförelse mellan syskonen;

Förutom Anton så var dom ganska exakt ett år, Nelly en vecka plus (Wilma 2dagar innan och Elias en dag innan) . Anton var dock där redan den 13juni 2007, alltså nästan tre veckor innan, dom skulle ha semesterstängt sen om jag inte minns fel. Nästa kontroll är i september 2007, då var han alltså ett år och två månader. Vägde då 11900g och var 82cm. Så det hände en hel del över sommaren där kan man säga! :)