2

Lillebror Oliver

Idag fick jag äntligen träffa Flippans lillebror, som fått namnet Oliver. :) Så fin, så liten, så fin. Kan säga att jag förbannade min jäkla hosta idag. Jag fick snällt hålla mej från att gosa och sniffa. Tog desto mer foton istället. ;) Men jag ska dit nästa vecka igen, för ett litet fotoprojekt. Då ska jag gosa massor. 
 
Nu när det blev en liten lillebror så fick jag också möjlighet att plöja igenom Flippans garderob efter fina plagg till Nellan. :) Mycket bra att det blev en lillebror minsann. ;) 
 
Jag fick också en kopp kaffe och hembakta bullar till. Gott gott, mamman och Oliver fick en mamma-barnbukett, med navelsträng och allt. :) 
 
 
 
Små fnasiga bebisfötter kan vara det finaste som finns. ♥
Mamman, pappan och lillebror, Flippan var på dagis idag. 
0

Fem varv på drygt en timma! :)

 
Efter kalaset i  måndags så behövde mamman ruska om fläsket lite. Så jag drog med mej Martina till kvarntorpstrappen. :) Målet var att vi skulle klara av fyra varv på 45minuter... Det började bra med ett varv avklarat med endast en paus i mitten av trappan och med den skapliga tiden på 11:53. :) Kroppen började kännas mör, men sen gick vi iallafall tre varv till. Andra och tredje varvet med tre pauser i vardera varv och det fjärde varvet med en paus. Efter varje varv satte vi oss någon minut kollade tiden och drack lite vatten. När vi satt där efter fjärde varvet så tyckte Martina att vi kunde prova ett varv till. Och jag var på! :) Då fick vi också höra av en farbror att vi gick fel. Vi missade liksom toppen av högen, så det sista varvet gjorde vi HELA varvet! :) Bättre sent än aldrig liksom. Det sista varvet (som inte syns på bilden nedan) gjorde vi på 16:52, då stannade vi på toppen och fotade lite också, kanske kan dra av två minuter för det skulle jag tro. :) 
 
Kändes otroligt bra i kroppen efteråt, avslutade med att stretcha när vi kom ner efter femte varvet, sen blev det en rask promenad till bilen, där vi hämtade Asynja som fick en promenad innan vi åkte hem igen. :) 
 
 
 
0

Smygstartskalas

 
I måndags så blev vi nedbjudna till Svärmorskan på lite kalas i smyg sådär, för egentligen är hennes kalas på söndag för barn och barnbarn. Nu var vi långt ifrån ensamma om att bli inbjudna, nästan alla som kommer på söndag kom även då. :) Förutom Stefan och Fia. Svärmorskan hade gjort en smarrig marängtårta toppad med bilar, till barnens stora förtjusning. Godis på en måndag va?! Japp, förklarade svärmor, är det kalas på en måndag så får man godis. :) 
 
Det fanns även bullar, och kakor så vi blev alldeles mätta och belåtna. När eftermiddagen blev lång tackade vi för oss och begav oss hemåt. Det var dags att göra kvällsmat och så skulle mamman åka till Kvarntorp...