0

Relativt snart

Nu så, bara alla vaknar och får på sig kläder. och får i sig frukost. och matsäcken blir gjord så. Då ska i åka! :)

2

Nu spökar det...

Nu spökar statistiken helt plötsligt, så just nu har jag noll koll på hur många som finner mej intressant. :) Men jag antar att det är lika många som vanligt.

Har precis sett klart på "Bläckhjärta" en film med Brandon Fraiser. Helt ok, dög som underhållning. Hade hyrt "Gran Torino" också, men det vart för sent och vi för trötta. Så det får bli en annan dag.

Imorgon är det Parken Zoo som gäller, så håll tummarna för att vädret håller sig bra. Har regnat nu ikväll, men det går väl förhoppningsvis över. Peppar peppar. Ska iallafall bli kul att se vad Anton säger om alla djur iår. Och Wilman med, hon låg ju mest i vagnen och inspekterade sina tår förra året. :) Se här Där kan man också se hur fin mamman blev efter en hel dag i solen. Blir nog inte likadant iår.

Nu ska jag sova.
Godnatt
2

"Du får inte kissa i mitt rum"

Nu har pappan kommit hem och vi har hunnit med kvällsmat, disk, bad av barn och nu pågår läggningen för fullt. Min del är avslutad och pappan ligger och läser bok för Anton.
Wilma var så trevlig och bajsade i vattnet vilket fick Anton att rusa upp och krasst konstatera att han inte ville bada mer(?) Som tur var satt jag och ammade så det vart pappans uppgift.

Efter melliset idag så tog jag av Wilma hennes blöja och sen glömde jag bort att sätta på henne en ny. Vilket Anton upptäckte efter en stund och påtalade. Jag bad honom då att hämta en blöja till Wilma eftersom jag även då satt och ammade. Sen frågade jag om han kunde hjälpa henne att sätta på sig blöjan, följande yttrade sig då, hörde bara eftersom de var i hallen.
- Wilman jag ska hjälpa dej sätta på blöjan, du kan sitta ner. Jag brukar sitta ner och sen sätta på blöjan.
(Anton börjar nu antagligen försöka få på blöjan)
- Vänta, vänta, sitt ner Wilman.
- Wilman du får inte kissa i Antons rum! Wilman du får INTE kissa i mitt rum gå ut!
(misstänker att hon är i Antons rum och tar ett varv:))
sen kommer Anton in i vardagsrummet där jag sitter och säger uppgivet;
-Jag kan inte sätta göra det!

Jag skrattade så Elias tappade taget om bröstet. Såna här stunder får en att glömma allt gnäll och tjat!