0

Nu är det jul igen?


Det är lite svårt för barnen att förstå att det nästan är två månader kvar till jul, speciellt med all julskyltning som redan pågår i allehanda affärer. Själv blir jag kluven, känns tidigt, samtidigt som det infinner sig en lätt julstämning hos mej. :-) Köpte med två flaskor glögg från IKEA i måndags, vi köpte den röda förra året och tyckte den var god. Och nu fanns även en vit äppleglägg. 19kr/flaska. Men det dröjer nog lite innan vi öppnar dom. 
0

Osså fäta!


Om storasyster får en fläta så ska jag också ha en! Så det så, sa lillasyster. Eller ja, "osså fäta" sa hon faktiskt om man ska vara petnoga. Det kommer nya ord och långa meningar mest vareviga dag nu. Hon har massor att tala om med de flesta. Klok som få vår lillfis, och väldigt finurlig. Hon använder ofta ordet faktiskt för att ge eftertryck. Undra just vart hon fått det ifrån. ;-) 
0

Newbody


Ett av grannbarnen sålde Newbody för ett tag sen, så vi passade på att handla lite nytt. För mej blev det strumpor och trosor. Trosorna var tyvärr inte alls bra. Så dom ger jag till svärmor istället. Tror dom sitter bättre på henne. Strumporna var bättre, skön passform och kvalitén verkar bra. Över lag gillar jag Newbody, har både tröjor och underkläder därifrån.