0

Utvecklingsamtal för EliasImorse var jag på dagis igen, för samtal angående Elias den här gången. Elias var ju ganska trött imorse efter att vi varit uppe halva natten(!), så han passade på att sitta med och mysa i mitt knä medan vi satt och pratade.

Fröken Helena hade bara gott att säga om Elias;

♥Han har lätt för att förstå vad dom säger åt honom

♥Är tydlig med vad han vill och inte. Klara JA och NEJ.

♥Bra motorik, han var ju ganska vinglig när han började, förståeligt kanske eftersom han precis lärt sig gå. ;)

♥Fenomenal på att äta, och speciellt grönsaker! Sen kom en utläggning om att det inte är så vanligt, men att alla våra barn är jätteduktiga med grönsaker. *Mamman mycket stolt*

♥Älskar att leka i sandlådan och att åka rutschkana.

♥Sitter still på samlingarna och tar in allt som händer.


En busig kille med glimten i ögat!
-Fröken Helena

4

Magen so farJa, tiden den går ganska snabbt faktiskt, redan i v.25. :)

Idag var jag ju som sagt hos barnmorskan i Odensbacken, vi läste igenom min journal och lärde känna varandra igen. Pratade lite om mina tidigare graviditeter och hur det kommer se ut framåt. en del nytt sen sist. Nu dröjer det t.ex 5veckor till nästa besök! Och sen ytterligare fyra veckor till nästa! Jag tycker det är lite synd, för det är jy kul att följa utvecklingen genom deras ögon. men men, bara att gilla läget. och skulle ngt uppstå så blir det ju tätare besök, men det tnkte jag allt hoppa! ;)

Idag var det blodprov på agendan också. Såklart! :( Järnvärde (117) och sockervärde (5,1). Hon hade dock lite svårt att komma åt blodet,vilket aldrig har hänt förut! Hoppas verkligen att det var en engångsföresteelse, för nu när jag klarar av det relativt bra så vill jag få ha det så, det var inte kul när hon gröpte och gröpte. :( Men till slut fick hon ihop ett rör iallafall. Och så tog hon blodtryck och mätte magen (symfusmått;23). Och till sist lyssnade vi på hjärtljuden, som låg på strålande 154slag/minut. Med andra ord s¨g allt bra ut. Som vanligt. ;) Haha, börjar bli rätt van vid att ha helt fullkomligt normala graviditeter. Vilket ju är jätteskönt!

0

Bus i trappan


Elias tyckte att Syrran var för nära. :)