1

Hit och dit.

På eftermiddagen gick vi ut på en promenad, som slutade hos Pappa T och Monica där det bjöds på eftermiddagsfika! Inte illa alls. Gladast var nog pappan som slapp skogen. Enbart därför att vi stannade till hos moster Bettan och pirajan teddy, moster talade då om att det knappt gick att gå i skogen. Så det får väl vänta tills i helgen, då kanske det smält bort mer. :) Passade på att fota lite med deras kamera. Har jag nämnt att jag vill ha en systemkamera....

Efter att ha kört slut på mormorn och morfarn så gick vi hemåt med barnen där farmorn väntade på oss! Hon fixade sedan kvällsmat medan jag åkte och besiktade hennes bil. Bra byte va? ;) Sen åkte jag och Stefan vidare till Sköllersta för att hämta upp Andreas, stannade en stund för lite gos med fasters Ängel, Liam. Sen skjutsade jag in killarna till Conventum där dom skulle se på KENT. Dom fick det av oss damer i julklapp. 

Därefter åkte jag hem för lite tisdagsmys med farmorn. CSI och morötter med dip. Vid halvelva åkte jag in och hämtade två salongsberusade karlar. Tycker faktiskt lite synd om svåger Andreas som ska jobba imorgon: :(

Imorgon åker vi en sväng till Kilsmo för lunch och fika med familjen Norberg! Sen ska nog pappan upp till F-bro för att jaga bäver. Varför man nu vill göra det! :)

1

Gårdagens kvällsmatVi hade svärmor här på både lunch och kvällsmat igår, riktigt bortskämd blev hon. Först hade Stefan gjort en kalops på älgkött och sen gjorde jag soppa och hembakta piroger. Inte dumt alls. Nåt av det. Rödbetssoppan var hur god som helst. Den kan jag verkligen rekommendera. Kommer recept sen! Nu ska vi ut i solen med barnen. Till skogs!

4

Grabbarnas tur.

Inatt sov Wilma i sin stora fina nya säng för första gången. Det gick jättebra! Hon var lite tveksam först när pappan läst klart och hon skulle bli själv, men hon fick somna med lampan på och då gick det bra. Sen vaknade hon till mitt i natten. Jag funderar på om hon kan ha växtvärk kanske? För såhär blir det med jämna mellanrum. Hon vaknar och bara ligger och skriker och krumbuktar. Men efter att jag masserat och hon fått somna i min famn, så sov hon lugnt resten av natten. :)

Elias sov ju alltså första natten i Antons rum. Och det gick också bra. Han vaknade mitt i natten han med. Efter Wilman, och fick en omgång välling i mammans famn i soffan. Sen somande han, men vaknade efter en halvtimma. Jag la mej då med honom i soffan igen och efter tio minuter sov han. Anton hade lite hostattacker sent igårkväll, trodde att han skulle vakna av det, men icke då! :) Så det här ska nog gå bra!

Var så härligt imorse när man hörde grabbarna som fått syn på varann, dom lekte och skrattade för fullt. :) Sen kom Anton och sa att han nog var sjuk, och mycket riktigt, han hade feber! Och det hade Elias med!

Wilman och pappan är ut till svärisarna en sväng för att hämta borr, vi ska sätta upp sänglampa hos Wilma. Båda grabbarna sover. Och jag fastnade framför datorn lite. :)

Pappan ska nu vara hemma till efter påsk, jag glömmer dock bort hela tiden och funderar på matlådor och när han ska åka. Man är så himlans inställd på att det är Stockholm som gäller på söndagarna. :) Helt underbart att ha honom hemma över en vecka! Då hinner vi få in en bra rutin för nya läggningarna också. Och när pappan sticker nästa gång, då har jag älskade syster här. :) Suveränt.