0

Damaged gods

Min tå gör såå ont! Och den är så blå. Vart en riktig smäll förut. Jag skulle försöka skynda mje från datorn ut till köket, eftersom min mobil ringde. Och på vägen lyckades ja få in tårna under skohyllan i hallen. Opsydaisy vad ont det gjorde. Mina barn vart smått chockade av harangen som flög ur mej! Men ibland kan man inte behärska sig. Nu har iaf den mittersta tån blivit blå och gör som sagt helvetiskt ont!
Ska be maken ta ett kort så ska ni få se!

Var nere hos pappa T och fick tårta!! Han fick än så länge "bara ett kort", men det innefattade en timmas bowling och valfri biofilm. Antar att det kanske blir "män som hatar kvinnor" Vet att han vill se den iaf. Hade också gjort en sockerkaka. Är en jäkel på det, bara så att ni vet. :)
Fick göra en som vi kunde ha här hemma med, då Stefan tyckte att det var lite taskigt att göra en och ta med sig hemifrån. :) Så den kalasade han på medan jag var borta.
Fick ett te från tyskland med, med mangosmak, provsmakade det till tårtan, smakade bra, tack för det!
Och Goffeykatten hade kommit springandes så fort dom kom hem. *fnys* Typiskt kattbeteende.

Kram


 

0

5minuter kvar.....

Tills pastan är klar till tonfiskssalladen som vi ska äta ikväll, sen måste jag bara vänta på att Stefan kommer hem från hjortletandet med. :) Men solen har juh gått ner nu så har han inte skjutit så borde han dyka upp snart! Var visst sista chansen idag. Sen dröjer det ett tag tills han får jaga hjort igen.

Anton och Wilma ska få mannagrynsgröt med hallon/björnbärnssylt till. Mkt gott det med, om Stefan dröjer, så kanske det slinker ner lite hos mej med. :)

Sen ska jag ner till pappa T en stund och gratta lite. Erbjöd dom kvällsmat men dom var trötta efter resan. jmmmmmmmmmmmmmjjvfgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggbb (inlägg av ngn av barnen medan jag gick ut till pastan)

Så sista deltävlingen ikväll, vet inte ens om vi kommer att titta på den. Känns som att det kvittar. Räcker med att se finalen sen. Har hyrt en film, "eagle eye" tror jag att den hette. Har inte så stora förhoppningar, men den kanske överraskar.

Tittade på "max Payne" igår, men jag fick så himlans ont i ryggen bara sådär att jag inte kunde sitta eller ligga ner, tog en dusch i förhoppningen att det kunde vara spänning. Men det hjälpte ingenting. Fick sova halvsittandes med en vetekudde under ryggen sen. Inget kul alls. Usch hoppas att det inte tänker fortsätta så.

Kram
0

Anjovisjärpar

Har precis avslutat arbetet i köket efter lunchen. Vi åt anjovisjärpar med gräddstuvad purjo och kokt potatis. Mkt gott om jag får säga det själv. Som godis nästan faktiskt. :) Allt tog slut. inte för att jag gjorde några jättemängder men iaf! Det mesta Wilma hade på tallriken hamnade dock på golvet. Men en del fick hon i sig. Verkade inte som att hon var lika förtjust i järparna dock som vi andra.

Idag fyller pappa T år. Grattis. Glömde helt bort det första gången jag talade med honom i telefonen. Oppps. Kom på det när jag satt hemma i deras kök och drack Portello och läste tidningen medan jag väntade på att kattskrället Goffey skulle bhaga visa sig. Då iallafall stod det "grattis alla Marior" i tidningen. Och då ringde det en klocka. :) Fast i ärlighetens namn så fyller han juh faktiskt den 29/2, så egentligen hade jag inte missat det! :) Han är med andra ord inte äldre än 13år. Vilket märks ibland! ;)

Händer inte så mkt idag, våra barn hostar på och snoret forsar ordentligt. mest på Anton än så länge dock.
Stefan tänkte sig ut och jaga en stund på eftermiddagen, när han kommer hem ska jag nog smyga ner till min pappa en stund.

Kram