4

Veckan som kommer.

Måndag; Leka med Jojo och Theo. Vi startar med lunch och avslutar med bad. som vanligt.

Tisdag; Dagis och babycafé. Sen blir det lunch med Fia och Liam. På eftermiddagen får vi besök av Fia. B, då blir det karamellmuffins.

Onsdag; Dagis för Anton och Wilma, mys för mej och Elias. På eftermiddagen drar vi till Josse och tjejerna för lek och mellis. :)

Torsdag; Tvätta och städa och plocka inför kvällens Me&Iparty! Som alltså är klockan 17.00. Glöm inte! ;)

Fredag; Invänta pappan för fredagsmys. Kanske tar en tur någonstans. Anton ska in till Tommy där han sen ska spendera natten. :)) Han kommer få ett riktigt äventyr. (undra just om Tommy vet vad han gett sig in på!)

Lördag; Då ska vi minsann hem till Fia, Ante och Liam, där vankas det promenad hoppas jag. Och Enchilladas! Innan dess ska pappan in till stan för en brunch med Tommy på fjärde våningen också. Och så drar schlagern igång!! Kan det bli bättre? Svar; tror inte det.

Söndag; Familjedag. Om vädret är bra så ska det åkas pulka för glatta livet. :) Och så tycker jag att pappa T och Monica ska komma hit och äta lunch, Isterbandslåda eller rotmos med oxbringa. Ni får välja! Till efterrätt blir det vaniljglass med varm havtornsmarmelad och björnbär. Välkomna! Nu är det tydligen så att Stefan och ANTON ska jaga lite räv på söndagsmorgonen med. Läskigt! Men säkert himlans kul för mammans  stora kille.

Med andra ord; En toppenvecka!
Nu ska mamman sova. Godnatt!
1

Krakelerad

Jag gillar verkligen ljuslyktor med krakelerat glas. Blir så fint sken i dom!


Stefan fick en jättefin bukett av Jocke och Madde igår, en 30-årsgratulation.
Dom får mamman gå och njuta av i veckan: :))

2

Flyttat hemifrån

Elias flyttade hemifrån idag. från vårt sovrum till Wilmas. Jag hoppas på att han ska sova lite bättre på nätterna nu. Man märker att han blir mer och mer störd av både mej och stefan. Och det är så trist att han vaknar till nästan varje gång man går in för att lägga sig. Det var dags helt enkelt. Hur ska nu detta firas. Jo, jag ska lägga mej tidigt och så ska jag läsa en bok! Det ska bli helt underbart. Fast lite trist känns det också.... Man är van vid att han är nära. Men sömnen är viktigast. För både mej och Elias. Alla barnen har blivit lagda nu. Och ligger kvar. Wilma har nämligen kommit på hur hon ska ta sig ur sin spjälsäng så igår skulle hon baske mej inte sova! :) Men efter kvart tröttnade hon och somnade. Tur att hon ska få sin nya säng nu! :))

Nu blir det en sväng ner till tvättstugan igen. Inte sista gången heller. Minst två gånger till sen.