1

Borta bra..

..men hemma bäst.

Då var vi hemma igen. Vi kom faktiskt hem redan igårkväll. Vädret var sådär så vi bestämde oss för att undvika lördagsköerna på Öland och åka redan fredageftermiddag istället.
Det tog nästan sju timmar hem, barnen fick sitt fredagsmys i bilen och själv somnade jag nästan sista biten. Pappan var en klippa som körde hela vägen. Hjälpte nog till att man sitter så skönt i Chryslern. Jag servade med kaffe och intressant konversation. ;)

Veckan har varit bra, även om vi tyvärr inte haft speciellt bra väder. men kul har vi haft iallafall. Mer info om vecvkan kommer i ett senare inlägg med bilder till. Vi har bestämt oss för en tredje semester tillsammans, men då blir det nog västkusten. Känns som att vi sett det mesta av Öland nu. Och nästa gemensamma semester dröjer till tidigast 2012. Eftersom vi nästa år ska till Gotland med Tommy och Rebecka. Det ser jag mycket fram emot. Har mycket härliga minnen av vår korta semester där för många år sen.

Nu ska jag börja tvätta upp allt som blivit nedsmutsat under veckan. Det är en hel del! Pappan och Anton står i köket och rensar kantareller som vi fått av Stefans farbror, Wilman tar en lur i soffan och Lilleman övar sig på att gå.

På återseende.
0

Ett sista..

..inlägg innan det bär av mot en veckas semester. Som kommer vara datafri. Ska faktiskt blir riktigt skönt. Både med semester och att inte ha en data tillgänglig. Fia och Ante skulle ta med NA ner, men det kvittar för mej, jag har ju inte tidningen i vanliga fall heller. Men dom som är vana att börja morgonen med tidning tycker det är skönt.

De senaste dagarna har varit ganska hektiska. Vi har hämtat bil och lekt med svärmor, varit hos Jojo och packat en hel del saker. Nu är bilen lastad och det är dags att sova ett par timmar innan avfärd. Bilen vart faktiskt inte så full som jag trodde att den skulle bli. Skönt. Återstår bara att lasta barn och kylväskor imorgonbitti.

Vi avlsutade kvällen idag med att äta pasta med kantarell och baconsås. Fick kantareller av Stefans farbror Stig tidigare idag. Första omgången för iår. Hur gott som helst. Ganska sjysst början på semestern! ;)

Ha nu en skön vecka. Så hörs vi nog nästa söndag. Då är det augusti. Kräftskivornas månad! ♥

Vi gjorde pizza och barnen plockade blåbär. Finns en hel del. Men dom är ganska små.


3

Han kan ju!

Nu ikväll när vi var ute hos farmorn så stod Elias och gungade nere på gräsmattan medan han kikade på hunden och rätt som det var log han mot mej och farmorn som satt tysta och spända och tittade på honom. Sen rätt som det var gick han! 5-6steg, snubblade, reste sig upp igen och gick ett par steg till. Upprepade detta ca 4-5 gånger tills han tagit sig fram till altanen där vi satt. Hela tiden skrattade han och tyckte att det var skitkul. Det såg verkligen ut som att han rätt som det var kom på att "just det, man kan ju gå också!". :) Sen porvade han ett par ggr till innan han fortsatte krypa. Nu så. nu är det allt på G. Bättre sent än aldrig.

Imorse var han ganska söt där han tog en lur mellan mej och pappan.Håller hårt i foten. ♥

Nyvaken, Anton säger godmorgon. :) Sötnosar!