0

Fasters ängel

Hade noll lust till att skriva igår, bättre att låt bli då.

Vi var iallafall till Sköllersta och mös lite med Fasters ängel, Liam. Han var så fin så. Jag tyckte direkt och spontant att han var väldigt lik sin pappa! Tycker sånt där brukar vara svårt. Men där var det ingen tvekan! Även om han fått sin mammas mörka hår! :) Fick fika med innan det var dags att bge sig av hemåt igen. Våran pappa skulle ju som vanligt upp till Stockholm.

Fasters ängel! :)


Nu ska det stökas och städas , snart kommer Jojo och Theo och i eftermiddag blir det klädparty!

0

Smakade bra!

Bilder på julhuset kommer till kvällen, nu ska vi fixa det sista, häva i oss frukost och en snabb lunch, sen bär det av till Sköllersta för att träffa Liam! :)) Ska bli så kul att se honom, se vem han är lik och så. Och givetvis kul att bara få bära lite knodd.

Hade förresten glömt att affären stängde redan klockan fem igår, så vi blev utan pepparkakor. Men glöggen smakade mycket bra, janssonen och korven med. 

 

1

Nu är det jul... I köket iallafall.

Nu är vi i full gång, köket är klart och nu är det dags för vardagsrummet. :)) Pappan har tagit en paus och dragit till skogs. Kommer åter när mörkret faller. Hr vi tur så skjuter han en hjort så vi kan fylla på frysen lite.

Fick ett ryck och rensade undan en massa onödigt i köket så nu ser det riktigt snyggt ut. Kanke håller sig så ett par dagar om man man sköter sig.:)

Nu ska jag fortsätta!