4

Sjukt så långt ögat når!Min frånvaro beror
mest på brist på saker att skriva om, vi har fortfarande sjukstuga här hemma och om ca en och en halvtimma kommer Stefan hem. Han är också sjuk. :( Bara jag och Jimmy som hållt oss friska.  Barnen börjar så sakteliga bli bättre, men dom ser ut som vandrade lik, minst sagt. Har tagit på krafterna med feber hosta och snor. och minskad aptit. Dock ingen fara med dom såklart. Att dom ser ut som vandrade lik skriver jag med kärlek. ;) Dom är lite bleka och glåmiga. Som det brukar vara när man varit sjuk. Men ett par dagar med god aptit och frisk luft brukar göra underverk. Och snart är sjukmonstrena ersatta av mina rosiga fina barn igen. Haha.

Då återkommer jag igen.

Igår fick jag iallafall besök av Martina, vi kollade på två filmer, tjattrade en hel massa och proppade i oss onyttigheter. Jag har sagt det förut, men det kan sägas igen; jag är så glad över Martinas skitsammaattityd gentemot sjukligheter, vilket gör att jag fick lite vuxensällskap igår. Tack vännen! ♥ Själv är jag lite mer nojjig, fyra barn och div epidemier har gjort mej sån. ;) Dock ska tilläggas att Martina ALDRIG blivit smittad av något här. Ganska imponerande! (kan ha ngt att göra med hennes jobb på skola och förskola, hon har nog blivit immun mot de flesta barnsjukligheter.)

Ikväll har jag pratat med Svägerska Emma på telefon, hon och Felicia är kvar på USÖ, Felicia solar för fullt och Emma återhämtar sig så gott det går efter en förlossning. Nästa vecka när vi alla är friska (peppar peppar) ska jag försöka få se den lilla, antingen därinne, eller om vi har sån tur att dom har fått komma hem då! :)

Ha en mysig helg allihopa! Imorgon väntar nästa deltävling, då ska Danny vara med, det ser jag fram emot!

1

Välkommen Felicia!Första bildan på nyaste lilla kusinen. Så fin. ♥ Av den här bilden tycker jag mej ana drag från både Cornelia och Benjamin. Blir spännande att se irl sen. Men först ska hon få komma hem från USÖ och alla barnen här hemma måste bli friska.

Sen ska faster gosa och gosa och gosa. Och fota lite! ;)

1

Chokladkakor och kusinerIdag bakade vi chokladkaka här hemma. Har aldrig provat ngt liknande föut. Men det blev riktigt god, hade den nog inne lite för länge dock, det stod att den skulle vara lite kladdig men det var den inte. Fast god ändå! Till den fick vi glass. Sånt får man när man är sjuk. Faktiskt.

Nu har Nelly också fått feber, var väl bara en tidsfråga med tanke på att dom andra tre är sjuka. Antons feber steg igårkväll igen, och nu ser han ut som ett vandrande lik, som sin syster. Elias han hostar istället. Hostade tills han kräktes inatt. :( Hoppas natten som kommer blir bättre! Anton har legat på soffan inatt och kollat på tvn mellan sovstunderna. Och i Norge mår pappan lika dåligt. Det här är ju väldigt farligt att säga... Men jag verkar vara den enda som klarar mig från den här skiten. och det är väl en himla tur för vem skulle ta hand om alla sjuklingar annars! ;)

Igårkväll fick vi också det glädjande beskedet att den nya kusinen anlänt! :) Det blev en liten Felicia som vägde 3565gram och var 51cm lång. Väntar ivrigt på att få en bild. :) Allt hade gått bra vad jag förstod även om Emma förlorat en del blod. Ska prata med henne senare för lite med detaljer. :) Stort Grattis till ert tredje barn Rikard och Emma! Och stort Grattis också till Benjamin som blivit storebror och Cornelia som nu har både en lillebror och en lillasyster. ♥