2

Rent hus!



Så går hela veckan, alla dagar och år...

Fick maken hemma den här veckan då han mådde skitdåligt igår, trots det satte han sig på tåget med förhoppningen att det skulle ge med sig. Då han närmade sig Katrineholm och det bara blev värre, så gick han av och vände hemåt igen. Så nu ligger han här hemma och kurerar sig. ♥

I lördags var jag och Martina ner till Ullared, Gekås. Vi startade hemifrån vid två för att vara nere och redo att gå in när dom öppnade vid sju. Kom ner strax efter halvsju och satt i bilen och åt medhavd frukost i godan ro innan vi strax före sju kunde knalla rakt in då dom öppnat lite tidigare. Mycket skönt. Duktiga jag glömde inköpslistan hemma! Så fick inte med allt hem som jag tänkt mej, men mycket av det iallafall. :) Hittade en jättefin mörkblå kappa, en hemtelefon, strumpor och kalsonger till barnen, lite julklappar till desamma, en almenacka för 2012, ljus, och så den lilla skylten på bilden ovan. Hittade en med jultext också. :) Fem kronor styck. Blev nog lite mer saker, men just nu kommer jag inte ihåg vad.

I söndags gjorde vi inte direkt någonting. Bara vilade och hade det skönt här hemma. lite tvätt och städ och plock bara. Som vanligt. Blir en del plock med sju personer i hushållet. ;) Vi tog tag i hemmet ännu mer idag med dammsugning, torkning av golv och ännu mera plock och tvätt. Nu börjar hemmet se ok ut igen efter en vecka med sjukdom och förfall. Skönt, Mycket skönt.

Imorgon står det träning på schemat. På onsdag ska jag och Jojo "Göra Marieberg", hon ska även klippa mitt hår och färga det. På torsdag blir det hemmadag. Fredag likaså. På lördag blir det heldag med brudarna för mamman, då går nämligen Ladiesnight av stapeln. På söndag ska vi sen ha lite kalas med Norbergs, båda våra karlar fyller nämligen år i veckan. Jag gör maten och jojo fixar tårta. och så avslutar vi kvällen med Harry potter.