1

Slutet gott, allting gott!

Så är ytterligare ett år till ända. På det stora hela har det varit ett bra år minsann, vi har flyttat till bättre boende, blivit med barn, vart på semester, firat en härlig bröllopdag och natt. ;) Vi har också hunnit umgås en hel del med vänner, både vart på bio och ätit middagar ute, vart till Ullared två gånger och även en del konserter. Barnen har knappt varit sjuka alls och inte vi heller. Sånt är skönt. Vi har firat både 1-årsdag, 2-årsdag, 4-årsdag, 31-årsdag och 28-årsdag. Detta bara i våran lilla familj, har ju såklart firat en hel del andra födelsedagar med. :) Jag hann även med en helt underbar kväll med kompisar på LadiesNight.

2011 ser inte direkt ut att bli sämre, både vi och bror min ska få varsin telning, vi ska på semester till Gotland, Stefan ska vara hemma nästan hela sommaren, Iron Maiden hägrar i juli, innan dess ska iallafall Stefan på Danko Jones, och själv ska jag upprepa 2010års succé, nämligen LadiesNight såklart! :) Vi ska hinna med lite biokvällar och middagar innan Nelly kommer har vi tänkt och så blir det säkert massor av annat skoj, som fortfarande ligger dolt i dunkel. Ullared väntar iallafall till hösten vet jag! Och så blir det tre barnkalas.

Såhär såg barnen ut i början av 2010
   

Och här är vi nu;
   

Det händer en del på ett år kan man ju lugnt konstatera! :) Och tur är väl det.

Gott nytt år på er! Vi ses 2011.

0

Inte så dumt!

Elias har kommit på att den här Jimmy minsann inte är så tokig alls. Han kan hjälpa en med allt möjligt, leka med en, klä på en, byta blöjor och så kan man mysa med honom! ♥

1

Jobbeli-jobb-jobb

Just nu är jag gnidigheten själv, vilket gör att jag råkat satt upp mej på jobb fem dagar på rad. :) Men det blir en del extrakosing när man jobbar den här helgen. Och jag ska ju inte jobba så mycket längre till. Och det går faktiskt bra med kroppen min. *Peppar peppar*. Bara det att jag verkligen inte gillar att gå upp såhär tidigt. Men på måndag blir det lite sovmorgon och liiite lite på tisdag med, ska inte vara på MVC förrän halvtio.

Idag jobbar jag "bara" till halvtvå iallafall. Och likdant imorgon, sen blir det heldag på söndag igen. Hade vart skönt att byta lördag och söndag mot varann, så man hade fått lite mer tid hemma med Stefan på söndag. MEN som sagt, det gäller ju bara ett par veckor till det här jobbslitet. Sen återgår allt till sin gilla lunk igen. :)

Det är säkert en av de främsta anledningarna till att det är så kul att gå till jobbet just nu, därför att oavsett hur trött jag blir eller om det gör lite ont, så väljer jag själv när jag vill jobba och hur mycket. Och det gäller en viss period, då kan man liksom ge allt. Och jag har väldigt snälla arbetskamrater som tar väldigt mycket hänsyn till min mage, många brukar för den delen med. :) Inte för att det är något som jag räknar med, jag är där för att göra samma jobb som alla andra. Men visst värmer det lite i hjärtat. :)

Stefan kom hem först igår, så han och Jimmy gick ner och hämtade barnen och när jag sen kom hem så stod det en gulaschsoppa och puttrade på spisen, och kocken själv stod och gräddade pannkakor i långa banor. ♥ Sånt värmer också rätt bra i hjärtegropen. Och det var såå skönt, för jag var rätt trött igår kan man säga. Sen tog jag en dusch med Elias och därefter kraschade jag i soffan, innan jag gick och la mej runt haltio så  gjorde Stefan iordning te och en smörgås till mej. Lyckan var total. :)