0

Min lilla sjukling ♥

 
 
 
 
Jaha, det räckte med att jag skrev om att Nelly haft feber så var vi där igen. :( Dom ringde från dagis vid halvtre, precis när jag skulle börja hos dagens sista kund. Så det var bara att förklara läget och börja resan hemåt. Var på fel sida av Örebro så det tog nästan en timma att komma hem. Men Lilla Hjärtat satt inne på dagis och verkade inte alltför lidande. ♥ Mötte två andra mammor som har sina barn på ett av dom andra dagisarna i byn som också blivit uppringda för febriga barn. Så det verkar fortfarande gå runt alltså. :( Jaja, finns värre saker än feber... *peppar peppar* Hörde att magsjukor redan börjat gå, det vill jag gärna slippa ett tag till. Har inga förhoppningar om att slippa det helt och hållet. Men som sagt, ett tag till hoppas jag på att vi klara oss från det.
 
Svärmor är snäll och ställer upp som barnvakt åt Nellan imorgon, som det verkar just nu så är jag ledig på fredag. Och annars kanske faran är över för pluttan. Så hon kan gå om det behövs, annars löser vi det då. Sen kommer ju pappan hem på kvällen, så nästa vecka får dom vara sjuka bäst dom vill ungarna. ;) *peppar peppar igen*
 
Känns skönt att jag iallafall har ett jobb som är någorlunda flexibelt så man kan byta dagar med kunderna om det krisar ordentligt. och att jag har fina människor runt mej som hjälper till om det behövs. Kan inte nog poängtera hur mycket det uppskattas. Förra veckan hade Matthias och Kathy Anton och Wilma en dag när dom båda varit dåliga och behövde en lugn hemmadag när jag behövde jobba. Sen tog jag Lily när dagis och fritids var stängt i måndags. Tjänster och gentjänster is the shit! :)
 
 
 
 
 
1

Hursomhelst

Nelly har, precis som sina syskon, en förmåga att somna lite varsomhelst och hursomhelst. :) Dom här två bilderna togs efter svampplockningen jag skrev om för ett par inlägg sen. Nelly hade då ett par dagar tidigare fått spruta och på eftermiddagen den här söndagen kom febern som ett frimärke på posten.

Jag trodde hon gick upp till dom andra när hon gick iväg från köket där jag lagade kvällsmaten, så döm om min förvåning när jag hittade henne sovandes i trappan. :) Jag la då in henne i min säng och sen satte vi oss och åt. När jag sen kollade till henne så hade hon gått ner och lagt sig på golvet, sötungen. Misstänker att hon ville ha lite svalka.

2

Home a´la Lollo

 
 
 
 
För två veckor sen så var jag på Home a´la Lolloparty hemma hos Svägerska Emma. Martina och jag åkte ner tillsammans och handlade även tillsammans, det blev både théer, bakformar, ljuslyktor och div annat inhandlat. Jag fastnade för den här lyktan ovanför, men den fick inte följa med hem sist. Nu har Lollo ett party på torsdag hemma hos sig som jag skulle åkt på och hade då tänkt handla dom. Men tyvärr jobbar Jimmy sent och maken är i Norget så jag får snällt stanna hemma med mina skrotungar. Om inte någon vänlig själv vill låna fyra vildar en stund? ;)
 
Jag får helt enkelt lämna en beställning istället. Vad är väl en bal på slottet... typ. :)
 
Lollo håller på med en ny hemsida/blogg, så allt finns inte upplagt än, men kika in vettja, garanterar att ni hittar ngt ni gillar. Alldeles livsfarligt faktiskt. Gå in HÄR för att se hemsidan. Hon har bl.a två goda théer, Det Gröna och Det Svarta. Båda testdruckna och godkända. Och en egen kryddblandning som (om jag inte minns fel) heter Pricken över iet. Den ska provas härnäst.
 
Dom här fina griffelhjärtana ska nog få komma och bo hos mej också snart. Tänkte nog skirva barnens namn på och hänga på byrålådorna där dom förvarar sina mössor och vantar och sånt. :)