0

Hemåt.

Nu har Martina precis åkt för att hämta hem gubbarna, hon sa att Markus lät trött. Tror att Stefan är det med. Vi gick upp strax efter sju imorse eftersom Wilma inte ville sova mer då, började skrika i högan sky och väckte sin käre bror med.

Vi hann titta på en film och påbörja en andra. den måste jag nog se klart. Det vi såg verkade bra. "the last house on the left" En gammal film som blivit omgjord. som så många andra. :) En del med bra resultat andra med mindre bra. Har förresten sett Harry Potter nu. Grymt bra precis som jag trodde. :) 

Åter till filmen!  

0

Prydnadspumpor

Någon vänligt sinnad själ har smyckat våran trapp, alltså trappuppgångstrappen, med några små prydnadspumpor. Hoppas nu att folk (läs; fulla ungdomar och annat pack :)) har vett att låta bli dom!Och rosorna kämpar på.

0

Skön promenad

Hemkommen från Sköllersta. Jag, Fia, Wilma och elias gav oss ut på en promenad efter att vi först fått fika. Tog ca en timma tror jag. Det var så skönt så, hann med en hel del snack under vägen eftersom båda barnen somnade. Elias efter att vi gjort ett amningsstopp. :) Jag försökte faktiskt få honom att äta innan vi begav oss men det passade inte Lilleman! Han ville äta ute idag.

När vi kom hem så hade Jimmy satt på potatis och kalopsen stopp på värmning. Det var så gott! Grytor överhuvudtaget är en stor favorit hos mej. Pappa gör en med fläskkött som är helt underbar också. När tänker du bjuda din bästa dotter på det egentligen???

Nu ska jag leka med Elias lite medan vi är själv hemma. Resten av familjen är nere i Ilvanbo, Stefan skulle tvätta 740n som nu är såld. Ska lämnas till nya ägaren imorgon. Skönt.

ikväll är det Mustasch för grabbarna, dom spelar på Club 700 i Örebro, här hemma blir det tjejkväll med Bästa Martina. Har hyrt två skräckisar. Hoppas på att iallafall en är sevärd. :) Till det; en massa snask antagligen! :)