1

Topp.

Idag ska det storstädas! Ska börja med allt småplock för att sen avsluta med dammsugning och torkning av golv. Vilket har blivit lite eftersatt under julhelgen. :) Barnen tittar på barnkanalen och allt är lugnt hät hemma. Just nu iallafall. Har tänt ett vaniljljus som sprider väldoft i hela lägenheten. Jag är på ett bra humör idag! livet känns på topp. :))

I eftermiddag kommer bror och Becka hit en sväng och senare ska jag nog ta med mej Wilma på en shoppingtur till Marieberg. Ska handla lite inför morgondagen. :) Som ju ska spenderas med familjen Norberg.  Tyvärr ska nog Fredrik jobba så att dom kommer inte förrän på em. Men dom kommer och det är huvudsaken. :)

Dags att sätta fart.

2

Gott.

Jag skulle nog kunna leva på den här drycken, vaknar på natten och är sugen t.om. :) Men det ger sig nog snart det med. Som det mesta vad gäller mej. Jag blir blixtförälskad och sen tjatar jag ut det tills jag inte ids se det. Sån är jag.

Fanns på Netto förresten, bra det innebär 4kr mindre per förpackning jämfört med Copp där jag handlat den innan. Det tycker vi om.

0

Sovmorgon.

Mina underbara barn tog sovmorgon idag. Anton kom inknatandes vid halvnio. Helt ok. Visserligen har Elias varit vaken sen halvåtta ungefär, men han har legat brevid mej i sängen och lekt och pratat.

Dagen idag då. Ja du. Jag vet faktiskt inte alls vad vi ska göra. En promenad upp till macken blir det nog iallafall, jag hyrde en film igår som ska lämnas tillbaks. Skulle behöva åka och handla lite men jag vet inte om jag ids med alla tre själv. Får se sen. Blir nog efter lunch i såna fall.

Nu blir det frukost!