2

En riktig överraskning!

Igår när jag kom hem så stod det ett stort vitt paket på bordet. Nyfiken som jag är så var jag direkt fram och klämde och kände (Stefan höll på och la barnen). ;-) fanns ingenting som avslöjade vart det kom ifrån eller vems det var. Jag skulle bara hem och vända, jag skulle ner till svärmor en sväng. När jag kom ber till henne så berättade jag om paketet varpå hon sa, jamen det skulle du nog inte få nu. Det var till morsdag, Stefan skulle gömma det. Ame! Då får man ju göra det. Inte låta det stå framme och locka tyckte jag. :-(

När jag kom hem frågade jag Stefan, som var väldigt förvånad över att jag inte slitit upp det direkt, om det var till mej?! Det var det och jag fick öppna det direkt. I paketet låg en överraskning, det var dom två väggljusstakarna som jag suktat efter sen i höstas!! Jösses vad paff jag blev. Det visade dig att han varit i maskopi med Emma och Lollo, som har Home á la Lollo.

Tänk vilken fin man jag har! <3

1

Ni finns i mitt hjärta

 
 
 
 
 
Var och tittade till gammelfarmor och gammelfarfars grav idag, var på promenad med en kund. Kändes fint att se solen skina över stenen. Jag känner dock inget större behov av att besöka en gravsten. Minnena finns i mitt hjärta och jag känner mej alltid nära gammelfarmor, framförallt. Rätt som det är väller minnen fram eller så får jag bara en känsla av att hon är nära. En doft, ett ljud eller en tanke. Jag vill gärna tro att hon har koll på oss någonstans ifrån. Och det känns tryggt. Jag tror att farmor är en av anledningarna till att jag blev att jobba med äldre. Jag ser henne i många av mina kunder och det gör att jag vill se till att dom har det så bra som möjligt.
 
Det dåliga samvetet över dom alltför glesa besöken mot slutet gnager ständigt i mig. Tänk om man kunde få spola tillbaka och förstå hur mycket man skulle komma att ångra att man inte tog sig tiden att umgås. Är så lycklig över att både hon och farfar fanns med i mitt liv så länge. ♥
 
 
 
 
 
 
0

Bara att gilla läget

Ibland kan jag sakna det här med tvättstuga, alltså stor tvättstuga med flera maskiner och mer torkmöjligheter. Att tvätta rubb som stubb på ett par timmar en gång i veckan ungefär. Visst är det trist när man ser berget växa men jag tyckte ändå att det var smidigt. Dock saknar jag det inte när man t.ex får magsjuka i hemmet, eller liknande. Då är det väldigt skönt med tvättstuga hemma. :-) allt har sina för- och nackdelar. Jag har ju turen att ha en relativt snabb maskin samt både tumlare och torkskåp vilket underlättar massor. Visst det drar en del ström men så får det vara under barnåren. Skulle vi hänga allt skulle man ha att göra jämt med tvätt. Och det mina vänner skulle jag aldrig stå ut med.