2

Pappersväggar och Charta77

Satt och tittade på "10år med Rapsody in rock", men benen bara ville springa med mej, så jag gav upp och gick in i en dusch istället. Stefan är uppe i Fellingsbro för att skjuta sig en gris. Själv är jag rastlös, lite uttråkad och mycket trött.

Läste ut "En hjärtformad ask" igår förresten. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Från början tyckte jag att den var väldigt otäck, men efterhand utvecklades den till en B-skräckis tyckte jag. Jag "såg" boken som den film den kanske blir en gång.  Nja, var inte så imponerad av den.
Och nu vet jag inte alls vad jag ska läsa. Något förslag? Är öppen för det mesta.
Under tiden som jag funderar på det så ska jag läsa de sista novellerna i John Ajvide Lindqvists "Pappersväggar" som jag och Stefan fick av Elin och Johan när dom var här i påskas, fick även en blandCD "Love is in the air". Sånt är alltid kul.:) Elin hade dille på blandband när vi var i tonåren, mest med punk. Iaf var det såna jag fick, ett med en döskalle på, Charta77 var med vet jag, resten är dimmigt. Tänk vad man minns, och inte.

Imorgon är det 1maj, vilket innebär Godegård för mej,om snoret släpper taget litegrann, har känts ganska bra idag, fram till sen eftermiddag kväll, då det blev ganska snorigt igen. Så om jag åker på förmiddagen så borde det vara ok! :) Stefan och barnen ska leka i Ilvanbo, Stefan ska baka snus med sin bror. Dom har köpt en sats med det som behövs för att göra eget snus och ska prova sin lycka imorgon alltså. Satsen kostade 200kr/skalle, och ska tydligen bli en himlans massa snus, så det vore ju mer ekonomiskt. Men trevligare om han helt enkelt slutade.

Godnatt

2

Nya bågarna

Japps, dom var lika fina fortfarande. Har inte ångrat mej än iaf. Men jag vill försöka fixa solglasögon med så fort som möjligt. Skulle vara så skönt att ha, speciellt när man kör bil. Så det blir nog att göra med skattepengarna med. Hua mkt man vill göra, tänk om vi inte får igenom allt. *livrädd*

Så här ser dom ut iaf;

Bjussar på lite grann av sovrummet med,
 märk väl den obäddade sängen! :)Titta i glasögat, mitt ansikte blir smalare jämfört med utanför liksom.
Förstår ni? Klockrent va. Så kul.

Nå, vad tycks? Ser det ok ut eller ska jag byta genast? 
Som om jag skulle bara för att ngn annan inte gillar! ;)

Återstår att se vilka som används mest, jag tippar på dom svarta, men det kan juh ändra sig!

Har precis lagt barnen, för en stund sen fick Anton tag i tuschpennor, genom att klättra upp på spisen och plocka fram dom ur fläktskåpet. Sen målade han sig själv röd från topp till tå, Wilma vart röd med inslag av gult. Såå fint. Var för arg för att ta kort idag, imorgon kanske jag ser det lite komiska i det hela. Återstår att se... Sa jag att dom var nybadade?

Kram
0

Lekparken med pappan och solen

Jag tog en snabb lunch efter att ha handlat och sen gick jag för att hämta barnen, mötte upp med Tomy vid kiosken och åt lite glass, sen gick vi em för att möta pappan, kollade in vårat garage och se3n gick vi till lekparken!


Pappan bygger torn och Anton braschar så fort han kommer åt!

Sand i ögat!

Sandkakeformarna

Anton gungar Wilman, bara det att han aldrig släpper taget! :)


Kommer mer senare! Bland annat nya bågarna!

Kram