1

Så sent.

Nu är mamman trött och alld,eles stsrax ska hon sova. ska bara ta mej in på badrummet för den obligatoriska tandborstningen först. onsadagkvällarna blir lite för sena egentligen, men vad ska man göra när det går en bra seie. Kan inte tänka mej att slita titta på den heller. Jag pratar om True Blood alltså. Grey´s går ju mer normal tid, fast om True Blood också gjort det så hade det ju krockat. Så det är ju bra ändå såhär. Nu kan jag följa båda. gäller bara att man är klar innan det börjar vid nio. Så man bara kan krypa ner i sängen sen. Är ju dagis på torsdagar!

Bla bla bla. Godnatt

0

Hjorthägnet

Eftermiddagen blev inte riktigt som jag planerat eftersom svägerska Fia skickade mail och frågade om vi ville komma och äta nybakade bullar. Vilket jag naturligtvis inte kunde säga nej till. :) Innan vi fick fika blev det dock en promenad runt halva närke, eller "ullevirundan" som hon kallar den. Promenaden gick förbi ett stort hjorthägn där jag fick tillfälle att fota lite. Anton var inte så imponerad som vi nog trodde att han skulle bli dock. Med på promenaden var "Den där bästa Gunilla" som Anton kallar henne, Fias mamma. Även svärmor och en granne till Gunilla var med. Och så var det två hundar. Fanny och Bella.

Farmor/svärmor och två av tre barn.

Fia övningskörde, Gunilla och grannen Marie.Bella och pinnen

Fanny ger sig in i leken, Trots att hon (enligt Gunilla) inte brukar bry sig om pinnar.Riktiga parhästar!
efter promenad och fika fick vi också kvällsmat! I form av korvstroganoff. Vilken lyx! Alltså hade jag bara kvar att natta barnen när vi kom hem. Och behöver jag ens säga att dom somnade utan så mycket som en suck. Inte så konstigt med både dagis och en hel eftermiddag ute!

1

Färdig.

Nu är köket klart! Allt är genomgåmnget och det som ska bort är kastat! Så skönt. Blev en full kasse. Med saker som man bara slängt ner i någon låda istället för att kasta det direkt. Men nu så är det gjort.
Har även hunnit med lunch och lek med Elias. Nu ska vi hämta Anton och Wilma.
Sen blir det mellis med risifrutti innan vi går till lekparken.