0

Vårruset 2014


Så var det då dags att rusa in våren igen. Något jag verkligen sett fram emot! Hade så himla kul förra året, även om det är jobbigt också såklart! ;-) Om jag inte missminner mig så var tiden förra året på 34någontingoch min förhoppning var att komma under 30min iår. Det lyckades inte. Det blev 36,21. 
Men jag är nöjd iallafall, trodde faktiskt ett tag runt 4km att jag skulle få avbryta. Huvet snurrade otäckt. Var alldeles för varmt. Men efter målgång, vätska, banan och sedermera även en picknickkorg så känner jag mej som människa igen. Om än en väldigt trött sådan. Och självklart kommer jag göra om det här nästa år! Och då j##lar ska jag under det magiska trettistrecket! 

 Sprang även iår tillsammans med jobbet, Aktiv Service Tillsammans. Helen och jag höll ihop ca två minuter innan vi gav upp och körde för oss själva. Men vi hade kul innan på uppvärmningen iallafall. :-) 
Två trötta men lyckliga kollegor, Helen gick det betydligt bättre för, 27nånting har jag förvmej att hon sa. 
Här ser man hur vi sprang, nästan precis efter kurvan vid tre km så fick jag syn på lillebror Jocke och hans Victoria som satt och glassade på en uteservering. 
Sponsorsaker, som Helen sa, får bli lunchen imorgon! :-) fick ingen bild på själva picknicken iår. Det bestod iallafall av keso, wraps, ruccola, skinka, kalkon, philadelfia med pepparrot, TUCkex, en mangocurrykrydda, Ramlösa, och säkert lite till som jag redan glömt. ;-) 
Kommentera här: