0

Mimikry


För två veckor sen så åkte jag, Martina och Marcus in till stan på Galej. Mimikry var i stan och det ville vi såklart se. :-) 
Vi startade upp hemma hos M&M med vin, nagellack och Bruce Springsteen(?!) (Martina var lite irriterad över bristen på Mimikrylåtar). Vid 21 tog vi bussen in till storstan och väl inne letade vi oss fram mot Kulturhuset där spelningen skulle äga rum. Strax utanför fick vi syn på Hjalle, och det ville vi givetvis föreviga. Iallafall Martina och jag. 


Innan vi gick in så slirade vi in På Ölcafét, ett litet etablissemang som Marcus fått nys om, låg bara runt hörnet praktiskt nog. När vi fått avnjuta varsin god öl och blivit del av den goda stämningen så bestämde vi oss för att klockan var mogen för att bege sig ner i Kulturhusets källare. 
Spelningen var riktigt bra, hamnade olyckligtvis längst fram så det blev lite trångt (inte som i trångt och mysigt) och jag hade finfina blåmärken på båda knäna efter att ha blivit pressad mot en högtalare gång efter gång. Men vad gör väl det om hundra år. ;-) 


Efter spelningen köpte vi käk på Hålet i väggen, snacka nostalgi! Den avnjöts sen i busskuren i väntan på bussen hem. Resan hem gick superfort (kan bero på att jag somnade efter fem minuter!). 

Tack bästa för en skitkul kväll! <3 Kommentera här: