0

Pålsbomarken 2014


I lördags var det dags att besöka årets Pålsbomarken, det var en väldigt taggad snart 8-åring som la sig i fredags. Han hade bestämt träff med kompisen Joel. Dom skulle hoppa i hoppborg minsann. De andra tre skrotungarna var väldigt förväntansfulla dom med. :-) Vi började med ett varv runt själva marken, konstaterade rätt snabbt att det mesta var rätt ointressant. Roligare då att träffa bekanta av alla de slag. Barnen fick välja varsin sak, det blev en slädhund till lillasyster, en cross för Lillebror, Monsterhighdockor till storasyster och storebror köpte en Monsterkeps. Mamman fyndade en näve bestick i Lions loppistält. :-) 
 

Med marken avklarad styrde vi kosan mot tivolit. Vi köpte 5biljetter till varje barn. Och så fick dom välja vad dom ville åka. Tekoppen, hoppborg, flygande djur, Joyride avklarades en efter en. Elias och Anton åkte Joyride tillsammans med grannkompisen Alice. Efteråt sa Elias att han tyckte den var lite läskig. Anton konstaterade att det räckte med en Gång. ;-) Efter det då delade sig barnen, Elias for iväg med kusin Liam och Den där Bästa Gunilla (Liams mormor) och Anton körde ett rejs med Joel. Jag blir lycklig ända ner i tårna av att se barnen ha så himla roligt. Själv njöt jag mest av det fina vädret.  

När tivolit var avklarat så köpte vi ett gäng sockermunkar och drickor och så smög vi ner på skolgården och tog en fika innan vi gick hemåt igen. Mamman skulle iväg på kusinkalas och resten av familjen flydde ut till sväronen i Ilvanbo. 

Kommentera här: