1

En lugn och sjuklig helg

 
 
 

Lilla Felicia, alldeles ny. ♥
 
Det var det meningen att vi skulle ha en lugn hemmahelg, med avbrott för kalas idag. Felicia, barnens kusin fyllde ett år i veckan och  det skulle såklart firas med pompa och ståt. Men med en magsjuka i huset så valde vi redan i torsdags att avboka det. Känns trist att sprida skiten vidare. Så istället ställde vi in oss på att bara vara hemma och bli friska. Nelly kräktes och sket under hela torsdagen, men framåt kvällen lugnade det ner sig. Hon hade då sovit nästan hela dagen, men sov trots det, lugnt hela natten och vaknade upp pigg och hungrig i fredags. :) Det var väl ungefär då som pappan började känna sig krasslig. Dock inte magsjuka utan en dunderförkylning. Något piggare var han i lördags. Och eftersom det då gått snudd på två dygn så vågade sig Dejjarna hit för lite lördagshäng. Vi gjorde paj och gästerna hade med sig både Hallonmuffins och drömmar (som Sonja var väldigt noga med att få med sig hem igen när dom tackade för sig). Blev en riktig storstilad eftermiddagsfika minsann. :)
 
Dom stannade sen kvar på Flottrondeller, eller italiensk pannkaka som vi säger här hemma när vi vill vara lite hemliga inför barnen. Fast i ärlighetens namn så blev det bara tre pizzor, resten tog kebab och kycklingtallrikar och rullar och kebab med bröd. :) Skönt och avslappnat (så gott det går med sex vilda barn i huset), precis lagom en halvkrasslig lördag helt enkelt. Vi kunde dock inte övertala dom att stanna för Melodifestivalen, så den fick vi avnjuta själva. ;) Barnens stora favorit är fortfarande Sean Banan, så dom längtar efter finalen för att få se honom igen. :) Själv går jag och gnolar på Copacabanana dagar i ända efter att ha fått lyssna på den i tid och otid med Anton, som sjunger med för liv och lust gång efter gång efter gång. ;) Fast jag fattar att dom gillar honom, han gör ju en hel show under dom där tre minuterna. Klart dom gillar det!
 
Idag vaknade Stefan upp och mådde som en påse skit, så han blev kvar hemma och får nu kurera sig så gott det går medans jag jobbar och barnen är på dagis och fritids och skola. Så hoppas vi på att han snart är på benen igen. ♥
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Emma. G:

skriven

Våran finaste skrutt <3 Tänk det känns som du tog bilden igår eller ja i förrgår i alla fall. Man får ta vara på alla småbarnsdagar :)

Hoppas ni frisknar till er så vi kan kalasa på lördag :)

Kommentera här: