1

Slutet gott, allting gott!

Så är ytterligare ett år till ända. På det stora hela har det varit ett bra år minsann, vi har flyttat till bättre boende, blivit med barn, vart på semester, firat en härlig bröllopdag och natt. ;) Vi har också hunnit umgås en hel del med vänner, både vart på bio och ätit middagar ute, vart till Ullared två gånger och även en del konserter. Barnen har knappt varit sjuka alls och inte vi heller. Sånt är skönt. Vi har firat både 1-årsdag, 2-årsdag, 4-årsdag, 31-årsdag och 28-årsdag. Detta bara i våran lilla familj, har ju såklart firat en hel del andra födelsedagar med. :) Jag hann även med en helt underbar kväll med kompisar på LadiesNight.

2011 ser inte direkt ut att bli sämre, både vi och bror min ska få varsin telning, vi ska på semester till Gotland, Stefan ska vara hemma nästan hela sommaren, Iron Maiden hägrar i juli, innan dess ska iallafall Stefan på Danko Jones, och själv ska jag upprepa 2010års succé, nämligen LadiesNight såklart! :) Vi ska hinna med lite biokvällar och middagar innan Nelly kommer har vi tänkt och så blir det säkert massor av annat skoj, som fortfarande ligger dolt i dunkel. Ullared väntar iallafall till hösten vet jag! Och så blir det tre barnkalas.

Såhär såg barnen ut i början av 2010
   

Och här är vi nu;
   

Det händer en del på ett år kan man ju lugnt konstatera! :) Och tur är väl det.

Gott nytt år på er! Vi ses 2011.

Kommentarer:

1 jojo:

skriven

ja, det finns saker o se fram emot jämt...sen läggs det på, och förhoppningsvis så blir det inga motgångar. Hoppas 2011 blir riktigt bra! =)

Kommentera här: