1

Dansar utan kläder

 
 
I lördags startade vi dagen med gympa, som vanligt numera. Elias, Wilma och Nelly går på gympa i Kumla på Dancemania. Det är mitt kusinbarn Anngelica som är ledare. :) Anton och jag får snällt titta på. Om Stefan är hemma kan vi ju dela på oss, men så var inte fallet den här lördagen.
 
Efter gympan for vi hem och gjorde lunch, fick sällskap av Emma.B som tyckte att vi behövde en kopp kaffe och lite snacktid. självklart ställer man upp på det. Men tiden blev knapp och efter en och en halv timma fick jag jaga ut henne då vi skulle på kalas!
 
Pappa fyllde dagen till ära och det ville vi såklart fira! Styvis har också fyllt år, men då flydde dom landet så vi hade ingen möjlighet att gratta henne. Men dom blev båda firade ordentligt nu, och vi gäster fick både hemmagjord smörgåstårta, hembakta bullar och annat gott. Barnen fick presenter i parti och minut. Den absolut, utan konkurrens, värsta presenten fick Nelly. Ett DRAGSPEL. Alltså ibland gör pappa mej galen. ;) Sen gick hon glatt och drog i det där dragspelet som om det gällde livet och vi andra fick glatt stå ut med oljudet... Både farmor och farfar och Tommy med hela familjen var där. Mysigt att träffas allihopa samtidigt. ♥
 
När vi kalasat klart styrde vi kosan hemåt och inväntade kvällens gäster. Rikard och Emma med barn skulle komma ner för kvällsmat och mello. Vi delade på matgörat, Emma hade med en potatisgratäng och så körde vi fläskytterfilé, sallad och sparris till. Meningen var att det därefter skulle bli en rabarber- och jordgubbspaj, men tiden räckte inte till så det fick duga med en skål ostbågar till Mellon. :) (och lika glad för det var jag, då blev det istället kräm av det på söndagskvällen!)
 
Barnen går in för Mello med liv och lust och körde härliga danser från första till sista låt. Den första låten framfördes av en lättklädd ung kille, vilket fick ungarna att höja lite på ögonbrynen, men sen bestämde dom sig för att; kan han, så kan vi! Sagt och gjort, tröjor hivades och sen körde dom järnet! :) Innan vi fått en resultat slocknade Benjamin, och när Elias märkte det la han sig helt sonika brevid sin bästis och somnade han med. ♥
 
 
En väldigt trevlig lördag minsann!
 

Kommentarer:

1 Emma G:

skriven

Kul att du är tillbaka lite då och då :) Tack för en trevlig kväll, tror dock vi alla var lite sega ;)

Kommentera här: