0

Blodigt allvar på Boda Borg!

För ett par veckor sen var det äntligen dags att ge Mikaela och Filip sin bröllopspresent, nämligen en heldag tillsammans med oss och Sofia och Mattias. Vi började med lunch hemma hos S&M, Tortillas med kyckling och annat gott. Därefter åkte vi och bowlade på Strike&Co. Kan hända att jag vann. Inte för att det är så noga... ;-) 
Fulla av revanschlust styrde vi sen kosan mot Karlskoga och Boda Borg. Både Filip och Mikaela hade pratat om ifall det var just dit vi skulle och blev jätteglada vilket kändes roligt. :-) Tre timmar hade vi på oss och det bestämdes fort att vi skulle köra damer mot herrar. Åh vad roligt vi hade!!! Jäklar vad taggad man blir. Och vad tiden gick fort! Tyvärr vann grabbsen, men det ska styras upp nästa år! Vi gjorde nämligen upp planer på en årlig tradition med umgänge och Boda Borg i maj. 

Efter att vi fräschat upp oss hemma hos S&M så avslutade vi kvällen med en middag på Efesos, spett av allehanda slag och såser to die for! Aiolin smakade ljuvligt. Därefter släppte vi av Örebroarna och tog med oss Mikaela och Filip hem för övernattning. Våra barn var hos  älskade Jossie över natten. <3 
På söndagen åt vi frukost och myste lite  innan det var dags för gästerna att åka hemåt och oss att hämta hem barnen. 

Tack alla inblandade för en skitkul dag!