2

Höstens första Me&iparty

 
Förra torsdagen, alltså den 16/8, så hade jag en Me&ivisning här hemma, med Therese som säljare förstås. :) Dagen innan hade den nya kollektionen släppts, så det var extra roligt att få se allt! Therese hade med sig både Ellah och Kidh, var ett tag sen vi sågs, så det var mysigt att få träffa dom också lite. 
 
Jag hade fått ihop åtta stycken vilket innebar att jag fick 300kr att handla för själv. Jag kom dessutom upp i en summa som gjorde att jag fick en svart tunika också. Helt ok. :) Man kan väl lätt säga att det fanns en hel del fint den här kollektionen. Den bästa på ganska länge faktiskt! Om du frågar mej. 
 
Jag handlade ngt till alla barn och så en del till mej själv förstås. ;) Rosa mysbyxor och hoodie. Som jag kan mysa till det i nu när hösten analkas. Och så köpte jag en jättefin blå velourmössa med uggla på också. Frågade Stefan om han ville ha en, men han avböjde vänligt. ;) 
 
Kvällen till ära hade jag bakat både en ananaspaj, en kladdkaka och så bjöds det på grönsaker med dip, chips och små mumsbitar med italiensk röra på. Tror det fanns ngt för alla. :) 
Fick också träffa lilla Agnes. Emmas systerdotter. Tänk vad snabbt man kan bli bebissjuk. ;) 
 
Nedan ser du kläderna som jag handlade till mej och barnen, jag handlade dom rosa leggingsen och en uggletunika på Emmas party som hon hade nu i onsdags.