0

Rött, rosa, grillat och rödvin

I lördags så åkte vi ut till Deje och lekte sen där hela långa dagen och kvällen. Efter bus och lek och grillning (Richard hade gjort grillspett med div gott och Emma fixade i köket med potatis och sallad och såser) så åkte Richard, Stefan och Jimmy in på Amerikansk Fotball på Berhn Arena. Emma och jag var kvar med alla barnen. Efter att ha stojat en stund inne, då vi blev lite frusna efter utelunchen med Marshmallowsavslutning så tog vi så småningom en promenad till Flistaget.

Där hoppade ungarna hej vilt mellan flis och pölar tills dom var dyngsura och rätt trötta. Då vände vi kosan hemåt igen och fortsatte inomhus med mellis och lek. När papporna och Jimmy kom tillbaks så blev det lördagsmys och lite rödvin för mammorna. Mamma Fia var lite ovan och blev lite beruskad men hade himlans kul. Vilket väl är huvudsaken. ;)Stefan åkte hem före med barnen för läggningen, jag och Jimmy stannade kvar lite längre för att umgås en stund till. Men när kvällen gick mot natt och mamma Fia blev trött så tackade även vi för oss och åkte hemåt. 
 
De två minsta, Einar och Nelly. Einar älskar sin cykel, Nelly var lite mer skeptiskt. Men det var rätt så kul, så länge den rörde på sig. ;)

En massa plask blev det! Och lite sol fick vi också fram på eftermiddagen. Den värmde gott.

Lite bus med pappan och morbrorn innan maten. :)

Naturligheter

En massa målade naglar. När barnen fick se vad jag gjort, så ville dom också såklart, så det blev röda naglar, rosa naglar och så blev det en hel del prickiga naglar. :)

Avslutningen på en härlig dag med Dejjarna blev inte så dum den heller. ;) Ett glas rött, en god vän, lite sol och frisk luft. Kan inte bli mycket bättre än så.