1

Borta bra..

..men hemma bäst.

Då var vi hemma igen. Vi kom faktiskt hem redan igårkväll. Vädret var sådär så vi bestämde oss för att undvika lördagsköerna på Öland och åka redan fredageftermiddag istället.
Det tog nästan sju timmar hem, barnen fick sitt fredagsmys i bilen och själv somnade jag nästan sista biten. Pappan var en klippa som körde hela vägen. Hjälpte nog till att man sitter så skönt i Chryslern. Jag servade med kaffe och intressant konversation. ;)

Veckan har varit bra, även om vi tyvärr inte haft speciellt bra väder. men kul har vi haft iallafall. Mer info om vecvkan kommer i ett senare inlägg med bilder till. Vi har bestämt oss för en tredje semester tillsammans, men då blir det nog västkusten. Känns som att vi sett det mesta av Öland nu. Och nästa gemensamma semester dröjer till tidigast 2012. Eftersom vi nästa år ska till Gotland med Tommy och Rebecka. Det ser jag mycket fram emot. Har mycket härliga minnen av vår korta semester där för många år sen.

Nu ska jag börja tvätta upp allt som blivit nedsmutsat under veckan. Det är en hel del! Pappan och Anton står i köket och rensar kantareller som vi fått av Stefans farbror, Wilman tar en lur i soffan och Lilleman övar sig på att gå.

På återseende.