4

Sjukt så långt ögat når!Min frånvaro beror
mest på brist på saker att skriva om, vi har fortfarande sjukstuga här hemma och om ca en och en halvtimma kommer Stefan hem. Han är också sjuk. :( Bara jag och Jimmy som hållt oss friska.  Barnen börjar så sakteliga bli bättre, men dom ser ut som vandrade lik, minst sagt. Har tagit på krafterna med feber hosta och snor. och minskad aptit. Dock ingen fara med dom såklart. Att dom ser ut som vandrade lik skriver jag med kärlek. ;) Dom är lite bleka och glåmiga. Som det brukar vara när man varit sjuk. Men ett par dagar med god aptit och frisk luft brukar göra underverk. Och snart är sjukmonstrena ersatta av mina rosiga fina barn igen. Haha.

Då återkommer jag igen.

Igår fick jag iallafall besök av Martina, vi kollade på två filmer, tjattrade en hel massa och proppade i oss onyttigheter. Jag har sagt det förut, men det kan sägas igen; jag är så glad över Martinas skitsammaattityd gentemot sjukligheter, vilket gör att jag fick lite vuxensällskap igår. Tack vännen! ♥ Själv är jag lite mer nojjig, fyra barn och div epidemier har gjort mej sån. ;) Dock ska tilläggas att Martina ALDRIG blivit smittad av något här. Ganska imponerande! (kan ha ngt att göra med hennes jobb på skola och förskola, hon har nog blivit immun mot de flesta barnsjukligheter.)

Ikväll har jag pratat med Svägerska Emma på telefon, hon och Felicia är kvar på USÖ, Felicia solar för fullt och Emma återhämtar sig så gott det går efter en förlossning. Nästa vecka när vi alla är friska (peppar peppar) ska jag försöka få se den lilla, antingen därinne, eller om vi har sån tur att dom har fått komma hem då! :)

Ha en mysig helg allihopa! Imorgon väntar nästa deltävling, då ska Danny vara med, det ser jag fram emot!