4

Veckan som kommer.

Måndag; Leka med Jojo och Theo. Vi startar med lunch och avslutar med bad. som vanligt.

Tisdag; Dagis och babycafé. Sen blir det lunch med Fia och Liam. På eftermiddagen får vi besök av Fia. B, då blir det karamellmuffins.

Onsdag; Dagis för Anton och Wilma, mys för mej och Elias. På eftermiddagen drar vi till Josse och tjejerna för lek och mellis. :)

Torsdag; Tvätta och städa och plocka inför kvällens Me&Iparty! Som alltså är klockan 17.00. Glöm inte! ;)

Fredag; Invänta pappan för fredagsmys. Kanske tar en tur någonstans. Anton ska in till Tommy där han sen ska spendera natten. :)) Han kommer få ett riktigt äventyr. (undra just om Tommy vet vad han gett sig in på!)

Lördag; Då ska vi minsann hem till Fia, Ante och Liam, där vankas det promenad hoppas jag. Och Enchilladas! Innan dess ska pappan in till stan för en brunch med Tommy på fjärde våningen också. Och så drar schlagern igång!! Kan det bli bättre? Svar; tror inte det.

Söndag; Familjedag. Om vädret är bra så ska det åkas pulka för glatta livet. :) Och så tycker jag att pappa T och Monica ska komma hit och äta lunch, Isterbandslåda eller rotmos med oxbringa. Ni får välja! Till efterrätt blir det vaniljglass med varm havtornsmarmelad och björnbär. Välkomna! Nu är det tydligen så att Stefan och ANTON ska jaga lite räv på söndagsmorgonen med. Läskigt! Men säkert himlans kul för mammans  stora kille.

Med andra ord; En toppenvecka!
Nu ska mamman sova. Godnatt!