1

Mysigt värreI fredags hade vi Martina och Marcus här för att leka och uppvakta Wilma. Även dom andra barnen blev som vanligt uppvaktade. Wilma fick hästar med tillbehör, som hon genast döpte till Chanta och Kila. :) Anton fick en film med Mora Träsk, Elias en med Bamse och Nelly hon fick någon liten grej där en häst skulle åka och fånga ett äpple. Typ. Vi smaskade på en pastasalla med både räkor och kräftor och baguetter till. Sen blev det drinkar och snacks. Kom i säng alldeles för sent efter en mycket mysigt kväll.

Igår hade vi Farmorn, Farfarn och Stig här, det var dom tre som vågade komma av 18bjudna. ;) Vi åt pajer med sallad till och till efterätt blev det blandad kompott med glass, chokladpudding, vispad gräde och maränger. Wilman fick kläder i långa banor, tunikor, klänningar, leggings, strumpor och en kjol. Fröken struttade sen runt i den hela kvällen, det var en "Balettakjol" som Wilma själv säger, en tyllkjol med leopardmönster.

Elias han myste med alla han kom åt, både Stig, farmorn och farfarn fick mys så dom klarar sig flera dagar framåt. ♥ När gästerna åkt hem hade vi lördagsmys till Gladiatorerna och efter barnen lagt sig så kollade jag och Stefan på Elite Killers. En riktigt bra film om du frågar mej.