1

Sommarlov

Idag var sista dagen för barnen på dagis och fritids för den här terminen. Nu väntar sju veckors sommarlov. Stefan kommer hem ikväll och är hemma fyra veckor, jag jobbar t.o m fredag v. 29. Sen har vi knappt två veckor tillsammans innan det är dags för skol- och dagisstart igen. Känns otroligt lyxigt! :-) och välbehövligt för skrotungarna.

Vi har inga speciella planer alls, mamma kommer upp under min semester och så har vi pratat om att åka ner till västkusten och Nordens ark senare i sommar. Eventuellt blir det Orsa Björnpark också. Men mest blir det oplanerade lata dagar som vi fyller med vad vi känner för. Precis som vi vill ha det.

Vi startade iallafall upp sommarlovet med en kväll vid Glottrasjön. Jag hämtade upp barnen, hämtade badkläderna och sprang in på affären och handlade kvällsmaten. Grillad kyckling, mangoraja, bananer och tomater och minigurkor från Karinstorp. Blev väldigt uppskattat av barnen. Dom gjorde tabenage. :-)

Kommentarer:

1 Emma. G:

skriven

Man får ta vara på dom soliga dagarna och härliga kvällarna :) Skönt med sommarlov, våra får allt lov att gå en vecka till sen så :)

Kommentera här: