1

Projekt övervåning aka barnens territorium

 
 
 
 
Igår så fick vi tummen ur (med hjälp av Stefans broder, Rikard) att flytta in barnen i sina sovrum. :) Anton och Elias har det ena och Wilma och Nelly det andra. Anton och Elias har våningssängen i stål. Men den som Wilma sov i, en rosa i trä, överlevde knappt flytten (den var ranglig redan när vi skruvade upp den första gången). Så eftersom Nelly fortfarande sover i spjälsängen så sågade Stefan helt sonika ner den till enkelsäng. Men i vår blir det lite nytt till dom. Vi var först ense om en våningssäng (för att inte stjäla för mycket golvyta) men när vi mätte så insåg vi att vi får plats med två växasängar på längden, då rummet är 3,8m långt. Så det får helt enkelt bli såna istället. Då kommer dom kunna stå intill sneväggen, våningssängen får man ställa ca 40cm ut från väggen (väldigt störigt kan jag säga!).
 
Tanken är också att ställa in en Expedithylla i vardera sovrum där dom ska kunna ha SINA saker. De mer allmänna leksakerna, som lego, klossar, tågbanor etc etc kommer få vara ute i lekrummet tillsammans med böcker och spel och utklädningskläder. Där ska det också blir lite omändrat, en tv ska dit, ett bord med stolar där dom kan pyssla och lite annat smått och gott. Men vi tar det bit för bit varefter vi kommer på hur vi vill ha det. Det som är bra med expedithyllorna är ju att dom är ganska höga och ger oss möjlighet att ställa lite mer ömtåliga saker ovanpå för att ha lite mer kontroll över när dom plockas ner.
 
 
 

Kommentarer:

1 Emma. G:

skriven

Kommer bli jättebra när det är färdigt :) En sån säng vill jag ha till Felicia sen och en rosa lampa till det :) Som sagt kommer bli toppen!

Kommentera här: