1

Världens bästa Theo

Idag är det ingen vanlig dag. Nej, för idag är det Theos födelsedag! Fyra år fyller finaste killen. Och det har vi såklart firat med pompa och ståt. Vi hade med oss tuschpennor (med färg som skulle vara jätteenkelt att tvätta bort) och en målarbok med motiv från filmen Bilar som Theo gillar så. :) Nästa helg kommer det lite mer presenter. När jag varit på Ullared. ;)

Finaste födelsedagskillen. ♥

Theo blev lite förlägen när vi alla stod upp och sjöng för honom innan tårtan. :)

Den helt otroligt häftiga tårtan!

Såklart att Theo skulle skära tårtan själv.

Systrarna Jansson, Jojo, Mia och Duss. ♥

Jeppeboy myser med Gammelfarmor Eivor.

Och sen fortsatte han till morfar Rogers famn där det blev bus. :)

Denna bebis hon ska vandra, från den ena till den andra... Från Duss, till Mia, till gudpappsen, vidare till Sussan , där hon somnade. Efter luren provade hon Rogers knä och landade sen en stund hos Godmor innan mamman fick låna en stund. :)

Skrotungen Jeppe. ♥

Efter att jag sprungit runt och fotat allt och alla tyckte Mia och Duss att det var dags för mej att smaka på min egen medicin, så dom snodde kameran och efter lite instruktioner hamnade jag och älskade Jojo på bild ihop. :)Förutom den häftiga tårtan bjöd Jojo också på en massa mat. Lasagne med grönsallad och hemmabakt bröd. Gott gott gott.

Tack för allt gott idag och för att vi fick vara med och fira eran Stora Prins. ♥

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Tack så mycket själva! <3

jag är alltid lika tacksam för all hjälp! Du hugger in o fixar m disk o dammsugning o allt som kommer till, o Stefan får bära! Är väldigt tacksam för det <3

Kommentera här: