4

Nyårsafton 2011

Det här året var alla friska och krya så inga inställda planer här minsann! Norbergs kom hit strax efter skymningen och stannade natten lång...nästan. :)

Jojo stod för förrätten, en räkcoktail med vitlökstoast.

Huvudrätten stod vi för, Grillad fläskfilé med potatisgratäng, rödlöksmarmelad och parmalindad sparris med lite lagrad hushållsost.

Efterätten hade Jojo gjort även den, en helt ljuvligt god paj med bananer, grädde, digestivebotten, hackad daim och kolasås, sån där gjord på kondenserad mjölk. Man låter en burk koka under ett par timmar och när man öppnar burken flyter ljuvlig kola fram, smakar precis som Werther´s. Lovely!

Egentligen behöver den här bilden ingen förklaring om man sett bilderna ovanför.. ;)

Och så slängde vi upp fötterna en stund och tittade på en gammal 90-talsrulle, nämligen "The long kiss goodnight".

Då passade Jimmy på att komma ner och knipa åt sig en bit paj innan den tog slut, och mästerfotografen (älskade maken) passade på att föreviga honom lite. ;)

Försökte få till en bild med oss alla fyra, skönheterna i mitten skötte sig, värre var det med karlarna i hörnen...

Så vi gav upp och försökte oss på en bild med bara två, nästan lika svårt det visade det sig. :) Om den ena är nöjd så är oftast inte den andra det, men jag tror vi båda tyckte dom här två blev ok.

Nellan kom upp en stund för att snacka allvar med Gudfarsan, eller skulle hon bara busa och mysa kanske? ♥

När tolvslaget närmade sig så kom ost och fruktbrickan fram.

Och så skålade vi in det nya året tillsammans med Jan Malmsjö och resten av folket på Skansen, därefter högg vi in på ost och kex och frukt medan vi slötittade lite på King Kong. Strax efter ett bröt vi upp och halvtvå sov jag som en bebis, tills Nellan väckte mej vid fem.. Livet som småbarnsförälder i ett nötskal. ;)


Vi hade inga raketer, men nästa år ska vi minsann ha lite Kinesiska Lyktor som ska få flyga uppåt med våra önskningar inför 2013.

Tack för en mysig kväll bästa Grannarna! ♥

Kommentarer:

1 Linnea:

skriven

Såna där vackra glas vill jag oxå ha!!Åh va allt såg gott ut!Kinesiska Lyktor skickade vi iväg, 3st exakt.. Köpte dom 2 sista på Jula och 1 utanför..

Dom var otroligt vackra mycket finare än raketer faktiskt! Tycker så synd om alla djur som ligger vettskrämda under nyår..GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!2 Lilian:

skriven

Vad mysigt det ser ut!

Och maten. Mums! Jag tror jag smäller av så gott det ser ut! Inte undra på att knapparna fick knäppas upp :)ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG DIG OCH DIN FINA FAMILJ! Kram Lilian

3 jojo:

skriven

Tack så mycket för nyårsafton!<3NU hoppas vi att detta 2012 blir ett kanonår!

kram

4 Emma:

skriven

MYSIGT <3

Kommentera här: