1

En härlig alla hjärtansdag!

Hur kan man bättre spendera en svinkall måndag som dessutom råkar vara alla ♥dag, om inte med bästa Jojo och hennes familj. Sagt och gjort, barnen bylsades på och sen styrde vi kosan mot Kilsmo. :) tempen visade stadiga -15°. Liiite i kallaste laget, och nu hotar dom visst med en ny köldknäpp ska kunna gå ner mot minus trettio. hua, då går jag nog i ide!

Väl framme, så startade vi med lite yatzy för att värma upp. ;) Allt medan Jojo fixade lunchen, som bestod av Mias kycklinggryta med ris till. Jättegott, alla utom Wilma ät väldans bra. efter lunch fortsatte vi med yatzyspelande medan barnen lekte och sen ställdes det fram fika minsann. En budapestrulle och en Eivors chokladkaka. Såååå gootttt! Som alltid. Hon kan det härmed bakeri min Jojo! ♥

Nåväl, efter fikat fortsatte vi med yatzyn, och ungarna med sitt. Jojo hann även med att klippa Elias! mer om det i eget inlägg lite senare. Och sen var det så småningom dags för kvällsmat, lasagne, som hon gjorde speciellt till mej som bett om det för ett tag sen. ♥ Jag fick t.om med en matlåda hem, den slukas till lunch imorgon när barnen är på dagis.

Efter kvällsmaten fick barnen bada, först Elias och Wilma, sen Anton, detta uppskattas väldigt nu när vi är badkarslösa själva! :) Theo, som var lite off under eftermiddagen visade sig senare ha feber. :( Stackars liten. Och strax innan vi skulle äta somnade han vid pappas sida i soffan, han kom dock igen lite sen och lekte på tills vi åkte hem.

Vid sjutaget åkte vi hemåt, mätta och nybadade och med både budapestrulle och lasagne i doggybags. :) En mycket lyckad dag är till enda.

Tack Norbergs!
Rätt som det var så började jeppeboy att strippa! :)

Liten febrig

Kommentarer:

1 jojo:

skriven

Tackar så mycket själv!!

För x antal goda matcher o för all hjälp.

Är ju skamligt egentligen att du står där o diskar i ditt tillstånd.

Men jag hoppas att du kan känna dig så pass bekväm att om du inte orkar el har lust så sitter du kvar o struntar i allt.

Vet ju hur gärna du vill hjälpa till, jag är väldigt tacksam! =)Tack åter igen min vän!

kram

Kommentera här: