Balansgång i skogen

Igår så var jag och Nelly en sväng in till USÖ, Audiologen, för att göra om hörseltestet. Dom kunde ju inte genomföra det på vänster öra på BB då det antagligen låg lite fosterfett ivägen. Igår gick det jättebra, fast Knorran gjorde allt hon kunde för att sabotera. :) Så nu vet vi att hon både hör och hörs!

Innan vi åkte in så släppte vi av resten av familjen i Ilvanbo där det skulle klyvas ved och grillas korv. Och när vi var klara så åkte även vi dit. Lite kallt. Men skönt med frisk luft. Ungarna sprang ikring och hjälpte till med både det ena och det andra. Och så åkte dom skottkärra med farfar. Lite senare blev det också kurragömma med pappan. Som började genom att (vig som en katt) häva sig upp på en stor sten och gömma sig bland grangrenarna. Gissa om Anton opch Wilma blev som vildar! :) Vi hann också med fika både ute och inne innan vi tackade för oss och tog vägen om pizzerian på vägen hem.

     

   


Idag ska vi rädda ett växthus. Alla utom Wilman vill säga. För hon är hos farmorn och farfarn, och där ska hon vara tills imorgon! Våran stora tjej ska sova över hos farmor och farfar alldeles själv nämligen. :)


RSS 2.0