0

Vi kalasade på kan man säga


Igår var det dags att fira Cornelia som fyller 6år på torsdag, den 29maj. Efter att ha kollat med Wilma stod det klart att Monster Highdockor var högt upp på önskelistan. Turligt nog var ju faster och farbror ner till Ullared förra helgen och där fanns det ett helt gäng läskiga dockor. :-) C visade tydlig hur glad hon blev över dockan, vilket kändes roligt. 
Det bjöds på kakor, bullar och tårta. Mitt i fikat bröt jag och Elias upp för att åka på nästa kalas, Elias hade nämligen blivit bjuden på kalas hos Zakariya. 

Elias var lite orolig och frågade direkt när han fick inbjudan om jag kunde vara med honom, och det kunde jag självklart! <3 (farmorn var snäll och hade ett öga på de andra tre medan vi var borta.) det blev fika med hembakt och en tårta. Lekar och massa bus k klätterställningen innan kalaset avslutades med fiskedamm. Tror att Elias hade väldigt roligt, dock är det flera av grabbarna från dagis som leker minst sagt hårdhänt och då går Elias undan direkt. Undrar om det kanske var anledningen till att han ville ha mej med... Är iallafall glad att han inte är med och bråkar, ser mycket hellre att han går därifrån. Pratade om det med dagispersonalen idag. Och han gör tydligen likadant där. 


När vi kom tillbaks hade kalaset flyttat ner till Svärmorskan. Det var ju faktiskt Morsdag också och Svärmorskan ville bjuda söner med barn och bihang på middag. :-) Vi gav henne en plantering med petunia och solanum, potatisblomna, på stam. Till middag bjöds det på en buffé av korv, burgare, spett och mängder av tillbehör. Jättegott! Och till efterrätt bjöds det på cheesecake. Mmmmm. 


Kalaset slutade lite trist med att Felicia ramlade och slog upp ett jack precis under knäet, ganska ytligt men ett par cm långt. Efter lite konfererande kom vi fram till att pressa ihop och sätta stripes på det. Vilket inte är jättelätt på en ledsen, liten, sprattlande tvååring, men till slut var allt på plats och hon kunde pusta ut hos farmor. <3 pappa och faster var inte populära efteråt. Men det är helt ok. 


Kommentera här: